Piept de pui cu legume la gratar
Pieptul de pui cu legume este o reteta savuroasa si un deliciu usor de facut, care va incanta de fiecare data papilele gustative ale clientilor tai!

Ingrediente
Pentru pieptul de pui
-
Piept de pui 1.8 kg
-
Ulei de floarea soarelui 50 ml
Pentru legume
-
Mix legume 2 kg
-
Ulei de masline 200 ml
Mod de preparare
-
Pentru pieptul de pui
- Marineaza pieptul de pui timp de 30 de minute sau de pe o zi pe alta intr-un amestec de Knorr Primerba Pesto Rosso, Knorr Condimente pentru Pui si ulei.
- Creeaza o crusta crocanta pe gratar, plita sau in tigaie, apoi pentru a ramane suculent in mijloc pune pieptul de pui, cateva minute, in cuptor preincalzit.
-
Pentru legume
- Gateste legumele (dovlecei, vinete, ciuperci, ardeigras diferiteculori)aldente pe gratar pentru un interior crocant, apoi asezoneaza cu ulei de masline aromatizat cu Knorr Primerba Ierburi de Provence.
- Serveste legumele alaturi de pieptul de pui.