Menu

Ingrediente

+

Pentru Preparat


...

Mod de preparare

  1. Pentru Preparat

    Ingredientele spălate, curățate, eviscerate, porționate în prealabil, vor trece prin următorii pași:
    • Se crestează grăsimea pieptului de rață, se condimentează cu Knorr Condimente pentru vită.
    • Din varză roșie, oțet, zahăr se înăbușă o salată caldă, gătită.
    • Din țelină și lapte se pregătește piureul de țelină, se asezonează cu sare și piper alb măcinat.
    • Sosul de portocale se pregătește din Knorr Professional Bulion Lichid Vită, zeamă de portocale, piper roșu și amidon.
    • Pieptul de rață se prăjește în tigaie, la temperatura cerută de client.
    • Piureul de țelină și varza roșie călită se încălzesc înainte de servire.
    • Pieptul de rață se servește fierbinte cu sos de portocale și garnitură – piure de țelină și salată caldă de varză roșie.
Home
Produse
Retete
Inspiratie
Menu