+

Pentru risotto

  • Bulgur (amestec de cereale) 300 g
  • Mure proaspete 300 g
  • Sfecla rosie cruda 286 g
  • Ulei 50 ml
  • Smantana lichida 200 ml

Pentru pieptul de rata

  1. Pentru risotto

    • Fierbe bulgurul impreuna cu sfecla cuburi, condimenteaza cu sare si piper.
    • Spre finalul prepararii, adauga murele taiate jumatati si smantana lichida.
  2. Pentru pieptul de rata

    • Cresteaza pieptul de rata pe partea cu pielea, condimenteaza cu Knorr condimente pentru pui si videaza.
    • Gateste-l la 58 de grade timp de 30 minute, apoi raceste-l in apa cu gheata.
    • Rumeneste pieptul de rata pe ambele parti, intr-o tigaie incinsa.
    • Pregateste sosul Knorr Bratenjus conform indicatiilor si adauga putina grasime de la rata, pentru un plus de gust.
  3. Pentru servire

    • Intr-o forma, aseaza risotto, apoi bucatile de piept de rata si sosul.