Pizza Bianca - Dovleac copt, pesto cu kale si caju
Aceasta pizza vegana renunta la baza de rosii si branza, lasand aromele mai subtile de dovleac, nuci caju si busuioc sa prevaleze.

Ingrediente
Pizza Bianca - Dovleac copt, pesto cu kale si caju
−
+
€0.0
Pentru sos
Nuci caju
/g
75.0 g
0%
Hellmann's Mustar Clasic 3 kg
/g
15.0 g
0%

Apa
/ml
500.0 ml
0%
Pentru aluat
Faina
/g
500.0 g
0%
Drojdie
/g
15.0 g
0%
Sare
/g
6.0 g
0%
Zahar brun
/g
5.0 g
0%
Apa
/ml
350.0 ml
0%
Ulei de masline
/ml
25.0 ml
0%
Pentru dovleacul copt si pesto cu kale
Dovleac placintar
/g
600.0 g
0%
Frunze Kale
/g
120.0 g
0%
Ulei de masline
/ml
75.0 ml
0%
Nuci caju
/g
75.0 g
0%
Sare si piper
/g
5.0 g
0%
Pentru a finaliza
Nuci caju
/g
50.0 g
0%
/
Pentru sos
-
Nuci caju 75.0 g
-
Apa 500.0 ml
Pentru aluat
-
Faina 500.0 g
-
Drojdie 15.0 g
-
Sare 6.0 g
-
Zahar brun 5.0 g
-
Apa 350.0 ml
-
Ulei de masline 25.0 ml
Pentru dovleacul copt si pesto cu kale
-
Dovleac placintar 600.0 g
-
Frunze Kale 120.0 g
-
Ulei de masline 75.0 ml
-
Nuci caju 75.0 g
-
Sare si piper 5.0 g
Pentru a finaliza
-
Nuci caju 50.0 g
Mod de preparare
-
Pentru sos
- Amestecati Knorr Concentrat de legume in apa clocotita pana la dizolvare si adagati Knorr Rantas Alb.
- Blenduiti compozitia obtinuta cu 75 g de nuci de caju si Hellmann's Mustar Clasic pana obtineti o consistenta omogena.
-
Pentru aluat
- Dizolvati drojdia si zaharul in apa calda.
- Adaugati compozitia la 475g faina cu sare. Se amesteca pentru a forma aluatul.
- Se framanta aproximativ 5 minute pana cand aluatul este neted si elastic.
- Puneti-l intr-un bol, stropiti cu ulei de masline si lasati-l acoperit la cald pentru a se dospi si a-si dubla dimensiunea.
- Bateti aluatul, impartiti-l in 10 portii.
- Folosind restul de faina, rulati si intindeti fiecare bucatica de aluat pentru a acoperi o tava de pizza de 20 cm.
-
Pentru dovleacul copt si pesto cu kale
- Cojiti si taiati dovleacul placintar in bucati de 2 cm.
- Adaugati condimentele si putin ulei de masline, coaceti la cuptor la 185° C timp de 25 de minute.
- Opariti frunzele de kale timp de 20 de secunde in apa clocotita, scurgeti, reimprospatati in apa cu gheata si uscati.
- Pentru pesto, zdrobiti frunzele de kale, adaugati KNORR Pesto, ulei de masline si nucile de caju.
-
Pentru a finaliza
- Incalziti cuptorul la 215 °C.
- Intindeti un strat subtire de sos peste pizza.
- Asezonati cu dovleac copt, kale, caju si stropiti cu jumatate de pesto cu kale.
- Coaceti aproximativ 7-10 min.
- Garnisiti cu restul de pesto cu kale si serviti.