Ingrediente
Pentru sos
-
Nuci caju 75.0 g
-
Apa 500.0 ml
Pentru aluat
-
Faina 500.0 g
-
Drojdie 15.0 g
-
Sare 6.0 g
-
Zahar brun 5.0 g
-
Apa 350.0 ml
-
Ulei de masline 25.0 ml
Pentru dovleacul copt si pesto cu kale
-
Dovleac placintar 600.0 g
-
Frunze Kale 120.0 g
-
Ulei de masline 75.0 ml
-
Nuci caju 75.0 g
-
Sare si piper 5.0 g
Pentru a finaliza
-
Nuci caju 50.0 g
Mod de preparare
-
Pentru sos
- Amestecati Knorr Concentrat de legume in apa clocotita pana la dizolvare si adagati Knorr Rantas Alb.
- Blenduiti compozitia obtinuta cu 75 g de nuci de caju si Hellmann's Mustar Clasic pana obtineti o consistenta omogena.
-
Pentru aluat
- Dizolvati drojdia si zaharul in apa calda.
- Adaugati compozitia la 475g faina cu sare. Se amesteca pentru a forma aluatul.
- Se framanta aproximativ 5 minute pana cand aluatul este neted si elastic.
- Puneti-l intr-un bol, stropiti cu ulei de masline si lasati-l acoperit la cald pentru a se dospi si a-si dubla dimensiunea.
- Bateti aluatul, impartiti-l in 10 portii.
- Folosind restul de faina, rulati si intindeti fiecare bucatica de aluat pentru a acoperi o tava de pizza de 20 cm.
-
Pentru dovleacul copt si pesto cu kale
- Cojiti si taiati dovleacul placintar in bucati de 2 cm.
- Adaugati condimentele si putin ulei de masline, coaceti la cuptor la 185° C timp de 25 de minute.
- Opariti frunzele de kale timp de 20 de secunde in apa clocotita, scurgeti, reimprospatati in apa cu gheata si uscati.
- Pentru pesto, zdrobiti frunzele de kale, adaugati KNORR Pesto, ulei de masline si nucile de caju.
-
Pentru a finaliza
- Incalziti cuptorul la 215 °C.
- Intindeti un strat subtire de sos peste pizza.
- Asezonati cu dovleac copt, kale, caju si stropiti cu jumatate de pesto cu kale.
- Coaceti aproximativ 7-10 min.
- Garnisiti cu restul de pesto cu kale si serviti.