+

Pentru sos

Pentru aluat

  • Faina 500 g
  • Drojdie 15 g
  • Sare 6 g
  • Zahar brun 5 g
  • Apa 350 ml
  • Ulei de masline 25 ml

Pentru dovleacul copt si pesto cu kale

Pentru a finaliza

  • Nuci caju 50 g
  1. Pentru sos

    • Amestecati Knorr Concentrat de legume in apa clocotita pana la dizolvare si adagati Knorr Rantas Alb.
    • Blenduiti compozitia obtinuta cu 75 g de nuci de caju si Hellmann's Mustar Clasic pana obtineti o consistenta omogena.
  2. Pentru aluat

    • Dizolvati drojdia si zaharul in apa calda.
    • Adaugati compozitia la 475g faina cu sare. Se amesteca pentru a forma aluatul.
    • Se framanta aproximativ 5 minute pana cand aluatul este neted si elastic.
    • Puneti-l intr-un bol, stropiti cu ulei de masline si lasati-l acoperit la cald pentru a se dospi si a-si dubla dimensiunea.
    • Bateti aluatul, impartiti-l in 10 portii.
    • Folosind restul de faina, rulati si intindeti fiecare bucatica de aluat pentru a acoperi o tava de pizza de 20 cm.
  3. Pentru dovleacul copt si pesto cu kale

    • Cojiti si taiati dovleacul placintar in bucati de 2 cm.
    • Adaugati condimentele si putin ulei de masline, coaceti la cuptor la 185° C timp de 25 de minute.
    • Opariti frunzele de kale timp de 20 de secunde in apa clocotita, scurgeti, reimprospatati in apa cu gheata si uscati.
    • Pentru pesto, zdrobiti frunzele de kale, adaugati KNORR Pesto, ulei de masline si nucile de caju.
  4. Pentru a finaliza

    • Incalziti cuptorul la 215 °C.
    • Intindeti un strat subtire de sos peste pizza.
    • Asezonati cu dovleac copt, kale, caju si stropiti cu jumatate de pesto cu kale.
    • Coaceti aproximativ 7-10 min.
    • Garnisiti cu restul de pesto cu kale si serviti.