Ingrediente
Pentru NoMince
-
Ulei De Masline
Pentru sos
-
Ceapa roise, taiata in cuburi de 5mm 150.0 g
-
Ardei gras rosu, taiat in cuburi de 5mm 1.0 buc
-
Ardei gras galben, taiat in cuburi de 5mm 1.0 buc
-
Catel de usturoi, taiat marunt 1.0 buc
-
Ulei de masline 20.0 ml
-
Oregano uscat 1.0 g
-
Rosii, taiate in cuburi de 5mm 2.0 buc
-
Knorr Sos de rosii Napoletana, pasat 200.0 g
Pentru pizza
-
Paline aluat pizza 4.0 buc
-
Rosii cherry, taiate pe jumatate 16.0 buc
-
Mozzarella (vegan) rasa 500.0 g
Mod de preparare
-
Pentru NoMince
- Preincalziti cuptorul la 200 grade Celsius.
- Intr-o tigaie non aderenta, adaugati putin ulei de msaline, prajiti la foc mediu spre mare The Vegetarian Butcher NoMince, pana ce devine crocanta. Tineti la cald.
-
Pentru sos
- In aceiasi tigaie, adaugati putin ulei de masline, adaugati ceapa rosie si cuburile de ardei gras.
- Sotati pana ceapa devine sticloasa, adaugati usturoi, oregano, Knorr Arome Intense Deep Smoke si cuburile de rosii, amestecati pentru omogenziare.
- Adaugati Knorr Sos de rosii Napoletana si aduceti la fierbere. Asezonati cu sare si piper negru macinat, dupa gust.
- Fierbeti la foc mic pana cand ajungeti la consistenta dorita, luati tigaia de pe foc si tempereaza cateva minute.
-
Pentru pizza
- Intindeti aluatul de pizza pe o tava intinsa tapetata cu hartie de copt.
- Adaugati sosul de rosii, jumatatile de rosii cherry si o cantitate suficienta de NoMince.
- Presarati mozzarella (vegan) rasa peste si coaceti la cuptor timp de 10-12 minute pana ce suprafata este gratinata.
-
Sfatul bucatarului
Puteti inlocui sosul de rosii Napoletana cu un sos picant de rosii sau sa adaugati la sosul de rosii menta proaspata si felii de lamaie. Poate fi o optiune vegana interesanta si un sos de maioneza vegan cu lamaie. De adaugat, pentru un plus de proteine, boabe de fasole rosie sau fasole neagra.