1. Pentru carne

    • Dimensiunea coastelor este foarte importanta, cu cat sunt mai subtiri, cu atat mai bine.
    • Coastele de dimensiuni mari se gatesc greu si sunt mai atoase.
    • Amestecati mixul pentru marinat carnea de porc cu pesto de ierburi de gradina, usturoi si putin ulei, apoi ungeti bine bucatile de coaste, dupa care le lasati la macerat minim 30 de minute.
    • Pentru gatire, amestecati sos barbeque cu sos chilly cu usturoi si aplicati amestecul peste coastele de porc.
    • Se poate gati la programul de coacere cu umiditate la 165०C timp de 2 ore, sau la programul normal de coacere doar, dar va fi necesara completarea cu putina apa peste coaste.
    • Scoateti coastele si lasati-le sa se raceasca la temperatura camerei.
    • Coastele se mentin in vid sau in cutie cu capac etans pana la servire.
  2. Pentru sosuri

    • Se prepara un sos din maioneza, mustar, curry si pesto de ierburi bouquet de provence ce se amesteca impreuna.
    • Sosurile barbeque si chilly cu usturoi se folosesc in pasul anterior si se servesc ca atare.
  3. Pentru montaj

    • Ungeti coastele din nou cu sos barbeque si introduceti-le la cuptor pentru 20 de minute la 200०C pentru a se rumeni.
    • In timp ce coastele se rumenesc, prajim in ulei: cartofii wedges Fry’N’Dip la 180°C timp de 2-3 minute, chipsurile din cartofi la 180°C timp de 2-3 minute, batoanele de mozzarella la 175°C timp de 2 minute inelele de ceapa pane la 175°C timp de 2-3 minute, aripioarele de pui la 175°C timp de 3-5 minute.
    • Montam pe platou produsele rumenite cu sos barbeque, chili cu usturoi si maioneza cu ierburi.
+