+

Pentru prepararea feniculului

  • Supa clara de pui 5000 ml
  • Fenicul 2000 g
  • Sare 10 g
  • Piper alb 10 g
  • Knorr Professional Bulion de Pui 120 g

Pentru a realiza salsa

  • Rosii 180 g
  • Capere in saramura 10 g
  • Ceapa rosie 100 g
  • Patrunjel verde frunze 20 g
  • Ulei de masline 20 ml
  • Suc de lamaie 40 ml

Pentru prepararea cotletelor de porc

  • Cotlet de porc 450 g
  • Ulei de rapita 50 ml
  • Piper
  • Sare

Pentru montaj

  • Patrunjel 5 g
  • Lamaie 1 buc
  1. Pentru prepararea feniculului

    • Fierbe supa de pui. Atunci cand supa este clocotita, feliaza feniculul.
    • Adauga feniculul in supa si lasa la foc mic pana cand devine fraged.
    • Poti obtine supa de pui fierbind apa si amestecand jeleul de pui.
    • Pune feniculul in blender, toarna smantana, asezoneaza si mixeaza pana obtii o pasta cremoasa.
    • Acopera si pastreaza la cald pana la servire.

  2. Pentru a realiza salsa

    • Curata rosiile si taie-le cubulete.
    • Curata ceapa si toac-o tot cubulete. Plaseaza legumele intr-un bol.
    • Adauga caperele, patrunjelul tocat fin, sucul de lamaie si uleiul de masline.
    • Amesteca bine si da deoparte pana la servire.
  3. Pentru prepararea cotletelor de porc

    • Unge carnea de porc cu ulei si asezoneaza.
    • Plaseaza carnea intr-o tigaie incinsa si gateste 4-5 minute pe fiecare parte.
    • Ia carnea de pe foc si las-o sa se odihneasca.
  4. Pentru montaj

    • Taie lamaia in felii groase. Pune feliile sub un grill fierbinte pana se caramelizeaza usor.
    • Pentru a servi: toarna crema de fenicul intr-un bol de servire.
    • Aseaza carnea de porc la mijloc.
    • Cu ajutorul unei linguri, pune deasupra salsa de rosii. Orneaza cu lamaia glasata si patrunjelul tocat fin.
+