+

Pentru prepararea pieptului de porc

  • Piept de porc 4 kg
  • Salvie 30 g
  • Rozmarin 30 g
  • Cimbrisor 20 g
  • Sare de mare 50 g
  • Usturoi 100 g
  • Piper boabe 5 g

Pentru supa pe baza de afumatura

Pentru coacere

  1. Pentru prepararea pieptului de porc

    • Se intinde pieptul de porc cu soricul in jos, se cresteaza carnea in careuri pe toata suprafata si se presara cu un amestec din ierburi aromate, cimbrisor, salvie, rozmarin, usturoi, sare si piper.
    • Se ruleaza si se leaga cu sfoara alimentara si se infig aleatoriu cuisoare in sorici.

  2. Pentru supa pe baza de afumatura

    3-4 ore
    • Se pregateste o supa baza de afumatura din Knorr Concentrat Costita Afumata in care se fierbe in cuptor, acoperit, carnea rulata timp de aproximativ 3-4 ore la o temperatura de 140 de grade Celsius.

  3. Pentru coacere

    • Dupa gatire se poate forma crusta crocanta in cuptor la temperatura de 190°C, timp de 15-20 de minute.
    • Spre finalul coacerii se pulverizeaza un strat subtire de Rama Combi Profi in tava in care asezam porchetta, pulverizam un strat subtire si deasupra ruladei. Introdu la cuptor pentru 5-6 minute.
+