Pui Chimichurri
Incearca un nou preparat cu origini spaniole. Aceste senzationale frigarui de pui combina Sosul de Maioneza Hellmann’s Real cu chimichurri si ardei padron.

Ingrediente
Pui Chimichurri
−
+
€0.0
Frigaruile de pui
Piept de pui file
/g
600.0 g
0%
Hellmann's Sos de Maioneza Real 5 kg
/g
400.0 g
0%

Usturoi, pregatit pasta
/g
15.0 g
0%
Patrunjel tocat
/g
20.0 g
0%
Oregano tocat
/g
10.0 g
0%
Ulei de masline
/ml
30.0 ml
0%
otet de vin rosu
/ml
30.0 ml
0%
Chili rosu
/buc
2.0 buc
0%
Ardei padron
/buc
30.0 buc
0%
Sare
/g
5.0 g
0%
Bucati De Lime
/
0.0
0%
Flori Comestibile Pentru A Garnisi
/
0.0
0%
/
Frigaruile de pui
-
Piept de pui file 600.0 g
-
Usturoi, pregatit pasta 15.0 g
-
Patrunjel tocat 20.0 g
-
Oregano tocat 10.0 g
-
Ulei de masline 30.0 ml
-
otet de vin rosu 30.0 ml
-
Chili rosu 2.0 buc
-
Ardei padron 30.0 buc
-
Sare 5.0 g
-
Bucati De Lime
-
Flori Comestibile Pentru A Garnisi
Mod de preparare
-
Frigaruile de pui
- Prepara marianda Chimichurri: amesteca jumatate din cantitatea de maioneza cu jumatatea din cantitatea celorlalte ingrediente, cu exceptia ardeilor padron, bucatilor de lime si a cantitatii de sare.
- Adauga bucatile de pui in marinada, acopera si refrigereaza peste noapte.
- Aranjeaza bucatile de pui si ardeiul padron pe frigarui, presara sare si frige pe gratar pana se fragezesc.
-
Sosul
- Blenduieste sosul de maioneza cu restul celorlalte ingrediente pana obtii o consistenta omogena.
-
Servirea
- Monteaza frigaruile de pui pe un platou impreuna cu sosul si feliile de lime si garnisteste cu florile comestibile.