Ingrediente
Frigaruile de pui
-
Piept de pui file 600.0 g
-
Usturoi, pregatit pasta 15.0 g
-
Patrunjel tocat 20.0 g
-
Oregano tocat 10.0 g
-
Ulei de masline 30.0 ml
-
otet de vin rosu 30.0 ml
-
Chili rosu 2.0 buc
-
Ardei padron 30.0 buc
-
Sare 5.0 g
-
Bucati De Lime
-
Flori Comestibile Pentru A Garnisi
Mod de preparare
-
Frigaruile de pui
- Prepara marianda Chimichurri: amesteca jumatate din cantitatea de maioneza cu jumatatea din cantitatea celorlalte ingrediente, cu exceptia ardeilor padron, bucatilor de lime si a cantitatii de sare.
- Adauga bucatile de pui in marinada, acopera si refrigereaza peste noapte.
- Aranjeaza bucatile de pui si ardeiul padron pe frigarui, presara sare si frige pe gratar pana se fragezesc.
-
Sosul
- Blenduieste sosul de maioneza cu restul celorlalte ingrediente pana obtii o consistenta omogena.
-
Servirea
- Monteaza frigaruile de pui pe un platou impreuna cu sosul si feliile de lime si garnisteste cu florile comestibile.