+

Pentru curry

  • Ulei de floarea soarelui 60.0 ml
  • Knorr Thai Curry Rosu 30.0 g
  • Lapte de cocos 1.5 l
  • Rosii cherry 400.0 g
  • Struguri rosii 100.0 g
  • Pulpe de pui 1.4 kg
  • Germeni de fasole 100.0 g
  • Ananas 200.0 g
  • Frunze de kaffir 6.0 buc
  • Zahar de cocos 35.0 g
  • Sos de peste 30.0 ml

Pentru servire

  • Coriandru
  • Chilli fulgi
  1. Pentru curry

    • Incinge rapid uleiul, amesteca-l cu Knorr Thai Red Curry intr-o tigaie wok timp de 2 minute sau pana devine aromat si adauga laptele de cocos.
    • Adauga pulpele de pui si gateste-le.
    • La jumatatea gatirii lor, adauga rosile cherry, feliile de ananas si frunzele de kaffir lime.Tine pe foc pana ce carnea devine frageda.
    • Asezoneaza cu zahar de cocos si sos de peste, adauga strugurii, germenii de fasole si ia de pe foc.
  2. Pentru servire

    • Asezoneaza cu coriandru,fulgii de chili si serveste cu orez jasmine fiert.
Home
Produse
Retete
Inspiratie
Menu