Pui cu curry rosu thailandez
Foloseste pasta de curry la pregatirea preparatelor tale din peste, carne de rata, frcute de mare sau carne de pui.

Ingrediente
Pui cu curry rosu thailandez
−
+
€0.0
Pentru curry
Ulei de floarea soarelui
/ml
60.0 ml
0%
Knorr Thai Curry Rosu
/g
30.0 g
0%
Lapte de cocos
/l
1.5 l
0%
Rosii cherry
/g
400.0 g
0%
Struguri rosii
/g
100.0 g
0%
Pulpe de pui
/kg
1.4 kg
0%
Germeni de fasole
/g
100.0 g
0%
Ananas
/g
200.0 g
0%
Frunze de kaffir
/buc
6.0 buc
0%
Zahar de cocos
/g
35.0 g
0%
Sos de peste
/ml
30.0 ml
0%
Pentru servire
Coriandru
/g
0.0 g
0%
Chilli fulgi
/g
0.0 g
0%
/
Pentru curry
-
Ulei de floarea soarelui 60.0 ml
-
Knorr Thai Curry Rosu 30.0 g
-
Lapte de cocos 1.5 l
-
Rosii cherry 400.0 g
-
Struguri rosii 100.0 g
-
Pulpe de pui 1.4 kg
-
Germeni de fasole 100.0 g
-
Ananas 200.0 g
-
Frunze de kaffir 6.0 buc
-
Zahar de cocos 35.0 g
-
Sos de peste 30.0 ml
Pentru servire
-
Coriandru
-
Chilli fulgi
Mod de preparare
-
Pentru curry
- Incinge rapid uleiul, amesteca-l cu Knorr Thai Red Curry intr-o tigaie wok timp de 2 minute sau pana devine aromat si adauga laptele de cocos.
- Adauga pulpele de pui si gateste-le.
- La jumatatea gatirii lor, adauga rosile cherry, feliile de ananas si frunzele de kaffir lime.Tine pe foc pana ce carnea devine frageda.
- Asezoneaza cu zahar de cocos si sos de peste, adauga strugurii, germenii de fasole si ia de pe foc.
-
Pentru servire
- Asezoneaza cu coriandru,fulgii de chili si serveste cu orez jasmine fiert.