Ingrediente
Pentru curry
-
Ulei de floarea soarelui 60.0 ml
-
Knorr Thai Curry Rosu 30.0 g
-
Lapte de cocos 1.5 l
-
Rosii cherry 400.0 g
-
Struguri rosii 100.0 g
-
Pulpe de pui 1.4 kg
-
Germeni de fasole 100.0 g
-
Ananas 200.0 g
-
Frunze de kaffir 6.0 buc
-
Zahar de cocos 35.0 g
-
Sos de peste 30.0 ml
Pentru servire
-
Coriandru
-
Chilli fulgi
Mod de preparare
-
Pentru curry
- Incinge rapid uleiul, amesteca-l cu Knorr Thai Red Curry intr-o tigaie wok timp de 2 minute sau pana devine aromat si adauga laptele de cocos.
- Adauga pulpele de pui si gateste-le.
- La jumatatea gatirii lor, adauga rosile cherry, feliile de ananas si frunzele de kaffir lime.Tine pe foc pana ce carnea devine frageda.
- Asezoneaza cu zahar de cocos si sos de peste, adauga strugurii, germenii de fasole si ia de pe foc.
-
Pentru servire
- Asezoneaza cu coriandru,fulgii de chili si serveste cu orez jasmine fiert.