Ingrediente
Puiul
-
Ulei vegetal 20.0 ml
-
Piept de pui file 2.0 kg
Legumele si sosul
-
Sos de stridii 50.0 ml
-
Ceapa salota 50.0 g
-
Varza chinezeasca, feliata 500.0 g
Mod de preparare
-
Puiul
- Intr-un wok, incingeti uleiul si sotati pieptul de pui.
- Puneti-l deoparte.
-
Legumele si sosul
- Intr-un wok, prajiti salota pana cand isi elibereaza aroma.
- Se adauga varza chinezeasca si se trage la tigaie pana la gatirea completa.
- Adaugati sosul de stridii, Knorr Sos Teriyaki Japonez si aduceti la fierbere.
-
Inainte de servire
- Adaugati puiul in wok si agitati pana cand puiul este acoperit uniform cu sos.
- Montati preparatul pe farfurie.