Ingrediente
Pentru marinare
-
Ulei 30.0 ml
-
Piper 3.0 g
Pentru antricotul de vita
-
Antricot de vita 2.0 kg
-
Ulei 30.0 ml
-
Unt 50.0 g
Pentru legume
-
Cartofi noi 1.0 kg
-
Rosii cherry 200.0 g
-
fasole verde 500.0 g
-
Ulei
-
Piper
Pentru sosul de piper verde
-
Knorr Sos Brun 40.0 g
-
Boabe de piper verde 10.0 g
-
Coniac 50.0 ml
-
Mustar Dijon 30.0 g
-
Smantana lichida 15% grasime 50.0 ml
Mod de preparare
-
Pentru marinare
- Portioneaza antricotul de vita, apoi marineaza intr-un amestec de ulei, piper negru, proaspat zdrobit, Knorr Arome Intense Deep Smoke si Knorr Sos Worchester.
- Tine carneala frigider timp de 4 ore sau lasa peste noapte.
- Scoate carnea din frigider cu 30 de minute inainte de a fi preparata.
-
Pentru antricotul de vita
- Prajeste in tigaie non adeziva, pe ambele parti in ulei de masline si adaos de unt, pana capata o crusta maronie.
- Scoate pe o tava si acopera.
-
Pentru legume
- Curata cartofii noi, spala-i si taie-i in 2 sau in 4 felii.
- Spala rosiile cherry sifasolea verde,taie pastaiile in 2 si rupe capetele.
- Fierbe cartofii timp de 10 minute in apa cu sare,lasa-i la scurssi prajeste-i in tigaia in care s-a pregatit antricotul de vita, pana capata crusta. Asezoneaza cu Knorr Grill.
- Fierbe fasolea 5-6 minute in apa clocotita cu sare, scoate in apa cu gheata.
- Scurge fasolea fiarta de apa si soteaza in unt. Inainte de a fi servita, asezoneaza cu sare si piper macinat.
- Soteaza rosiile usor in ulei de masline, scoate-le si asezoneaza-le cu sare si piper negru proaspat macinat.
-
Pentru sosul de piper verde
- Adauga Knorr Sos brun Gluten Free in 450 ml de apa care fierbe, lasa la fiert timp de 2 minute si amesteca pentru omogenizare.
- Separat, flambeaza in coniac boabele de piper verde pentru a elibera aroma, adauga sosul brun peste si continua fierberea.
- Spre final, adauga mustar Dijon si smantana lichida.
- Toarna sosul peste feliile de friptura.
-
Pentru servire
- Monteaza farfuria, antricot de vita, cartofii noi prajiti, fasole verde si rosii cherry sote si sos de piper verde.