+

Pentru marinare

Pentru antricotul de vita

  • Antricot de vita 2 kg
  • Ulei 30 ml
  • Unt 50 g

Pentru legume

Pentru sosul de piper verde

  1. Pentru marinare

    • Portioneaza antricotul de vita, apoi marineaza intr-un amestec de ulei, piper negru, proaspat zdrobit, Knorr Arome Intense Deep Smoke si Knorr Sos Worchester.
    • Tine carneala frigider timp de 4 ore sau lasa peste noapte.
    • Scoate carnea din frigider cu 30 de minute inainte de a fi preparata.
  2. Pentru antricotul de vita

    • Prajeste in tigaie non adeziva, pe ambele parti in ulei de masline si adaos de unt, pana capata o crusta maronie.
    • Scoate pe o tava si acopera.
  3. Pentru legume

    • Curata cartofii noi, spala-i si taie-i in 2 sau in 4 felii.
    • Spala rosiile cherry sifasolea verde,taie pastaiile in 2 si rupe capetele.
    • Fierbe cartofii timp de 10 minute in apa cu sare,lasa-i la scurssi prajeste-i in tigaia in care s-a pregatit antricotul de vita, pana capata crusta. Asezoneaza cu Knorr Grill.
    • Fierbe fasolea 5-6 minute in apa clocotita cu sare, scoate in apa cu gheata.
    • Scurge fasolea fiarta de apa si soteaza in unt. Inainte de a fi servita, asezoneaza cu sare si piper macinat.
    • Soteaza rosiile usor in ulei de masline, scoate-le si asezoneaza-le cu sare si piper negru proaspat macinat.
  4. Pentru sosul de piper verde

    • Adauga Knorr Sos brun Gluten Free in 450 ml de apa care fierbe, lasa la fiert timp de 2 minute si amesteca pentru omogenizare.
    • Separat, flambeaza in coniac boabele de piper verde pentru a elibera aroma, adauga sosul brun peste si continua fierberea.
    • Spre final, adauga mustar Dijon si Rama Cremefine pentru gatit 15%.
    • Toarna sosul peste feliile de friptura.
  5. Pentru servire

    • Monteaza farfuria, antricot de vita, cartofii noi prajiti, fasole verde si rosii cherry sote si sos de piper verde.