Ingrediente
Pentru supa baza de pui
-
Ciuperci de padure 800.0 g
Pentru risotto
-
Orez risotto 700.0 g
-
Ceapa salota 200.0 g
-
Vin alb 200.0 ml
-
Parmezan 350.0 g
Pentru marinare
-
Prepelita 1.5 kg
-
Ulei de masline 20.0 ml
-
Salvie 10.0 g
Pentru piure de morcovi
-
Morcovi 400.0 g
Mod de preparare
-
Pentru supa baza de pui
- Pregateste o supa baza de pui din Knorr Concentrat de pui cu apa adusa la temperatura de fierbere.
- Blanseaza in supa ciupercile de padure si scurge-le.
-
Pentru risotto
- Intr-o tigaie inalta caleste salotele pana au o culoare translucida, apoi adauga ciupercile de padure, orezul pentru risotto si prajeste-le putin.
- Stinge cu vin alb, lasand sa se evapore alcoolul.
- Adauga treptat din supa fierbinte pana ce orezul este fiert.
- Pentru a deveni cremos adauga unt si parmezan.
-
Pentru marinare
- Amesteca Knorr Concentrat de pui cu ulei de masline, usturoi pisat, salvie si vin alb.
- Marineaza bucatile de carne de prepelita timp de 3-24 ore.
- Gateste la cuptor preincalzit la 190°C timp de 12-15 minute.
-
Pentru piure de morcovi
- Amesteca sosul ramas de la gatirea carnii cu supa baza de pui si gateste morcovii pana devin moi.
- Paseaza pana la consistenta de piure intr-un robot de bucatarie.