Menu

Ingrediente

+

Pentru preparat

  • Ceapa salota 150.0 g
  • Orez Arborio 700.0 g
  • Ulei de masline 75.0 ml
  • Ciuperci Portobello 350.0 n/a
  • Ciuperci Champignon brune 350.0 n/a
  • Unt 80.0 g
  • Vin alb 200.0 ml
  • Chives 25.0 g
  • Delikat Bulgarasi de Savoare Legume 3 Kg 15.0 g
  • Parmezan ras 80.0 g
  • Legatura de patrunjel 1.0 buc
  • Sare si piper negru proaspat macinat – dupa gust

...

Mod de preparare

  1. Pentru preparat

  2. Se pregateste o supa clara de legume din 50 g Knorr Bulion lichid de legume si 2,1 litri apa.
  3. Ciupercile se taie felii si se soteaza in 35 ml ulei, se asezoneaza cu sare si piper negru proaspat macinat. Spre final se adauga cepsoara taiata marunt.
  4. Se adauga restul de ulei de masline intr-o cratita,
  5. se caleste ceapa salota pana devine sticloasa, apoi se adauga orezul pentru risotto si se prajeste putin. Se stinge cu vin alb, lasand sa se avapore alcoolul.
  6. Treptat, se adauga supa clara de legume, pana ce orezul este fiert. Spre final, pentru cremozitate, se adauga unt taiat felii si parmezan ras.
  7. Se adauga ciupercile sotate si se amesteca usor.
  8. Se serveste cu patrunjel verde toacat fin.
  9. Se poate servi ca fel principal vegetarian sau ca garnitura la diferite preparate din carne.
Home
Produse
Retete
Inspiratie
Menu