Risotto cu mix de ciuperci

Ingrediente
Risotto cu mix de ciuperci
−
+
€0.0
Pentru preparat
Ceapa salota
/g
150.0 g
0%
Orez Arborio
/g
700.0 g
0%
Ulei de masline
/ml
75.0 ml
0%
Ciuperci Portobello
/n/a
350.0 n/a
0%
Ciuperci Champignon brune
/n/a
350.0 n/a
0%
Unt
/g
80.0 g
0%
Vin alb
/ml
200.0 ml
0%
Chives
/g
25.0 g
0%
Delikat Bulgarasi de Savoare Legume 3 Kg
/g
15.0 g
0%

Poate contine cereale care contin gluten
Poate contine ou si derivate din ou
Parmezan ras
/g
80.0 g
0%
Legatura de patrunjel
/buc
1.0 buc
0%
Sare si piper negru proaspat macinat – dupa gust
/
0.0
0%
/
Pentru preparat
-
Ceapa salota 150.0 g
-
Orez Arborio 700.0 g
-
Ulei de masline 75.0 ml
-
Ciuperci Portobello 350.0 n/a
-
Ciuperci Champignon brune 350.0 n/a
-
Unt 80.0 g
-
Vin alb 200.0 ml
-
Chives 25.0 g
-
Parmezan ras 80.0 g
-
Legatura de patrunjel 1.0 buc
-
Sare si piper negru proaspat macinat – dupa gust
Mod de preparare
-
Pentru preparat
- Se pregateste o supa clara de legume din 50 g Knorr Bulion lichid de legume si 2,1 litri apa.
- Ciupercile se taie felii si se soteaza in 35 ml ulei, se asezoneaza cu sare si piper negru proaspat macinat. Spre final se adauga cepsoara taiata marunt.
- Se adauga restul de ulei de masline intr-o cratita,
- se caleste ceapa salota pana devine sticloasa, apoi se adauga orezul pentru risotto si se prajeste putin. Se stinge cu vin alb, lasand sa se avapore alcoolul.
- Treptat, se adauga supa clara de legume, pana ce orezul este fiert. Spre final, pentru cremozitate, se adauga unt taiat felii si parmezan ras.
- Se adauga ciupercile sotate si se amesteca usor.
- Se serveste cu patrunjel verde toacat fin.
- Se poate servi ca fel principal vegetarian sau ca garnitura la diferite preparate din carne.