+

Pentru compozitia de merisoare

  • Merisoare 60 g
  • Ceapa 50 g
  • Orez 80 g
  • Knorr Primerba Ceapa Salota 12 g
  • Knorr Professional Bulion lichid de pui 5 g
  • Cascaval 50 g
  • Oua 2 buc

Pentru rulada de curcan

  • Piept de curcan 600 g
  • Sare
  • Piper

Pentru crusta de ierburi

Pentru montaj

  • Knorr Aspic 20 g
  1. Pentru compozitia de merisoare

    • Fierbe orezul, adauga ceapa calita, Knorr Primerba Ceapa salota, Knorr Professional Bulion lichid de
      pui si merisoare.
    • Rade cascavalul si amesteca in compozitie cu oua batute si Knorr Sos de soia.
  2. Pentru rulada de curcan

    • Intinde pieptul de curcan cu ajutorul unui ciocan pentru snitele. Intinde compozitia cu merisoare care sa
      racit, peste pieptul de curcan.
    • Pieptul de curcan se transfera pe folie prospetime si se ruleaza.
    • Se pune intr-o tava si se introduce in cuptorul preincalzit la o temperatura de 140 grade C timp de 1 ora.
    • Scoate rulada din cuptor si lasa la racit peste noapte.
  3. Pentru crusta de ierburi

    • Pregateste crusta de ierburi: mixeaza cu ajutorul unui blender patrunjel verde, pesmet panko şi Knorr Ierburi de gradina, asezoneaza cu sare si piper, pana se obtine un amestec cu o textura grunjoasa.
  4. Pentru montaj

    • Unge rulada cu aspic pregatit din Knorr Aspic si apa, apoi napeaza cu amestecul de ierburi si panko.
    • Portioneaza rulada si monteaza pe platou sau farfurie cu decor de micro plante.
+