+

Pentru marinare

Pentru farsa de carnati

Pentru farsa de porc

Pentru rulada

  • Jambon presat de porc 200 g

Pentru mantia de verdeturi

  1. Pentru marinare

    • Curata de tendoane cotletul de porc, taie pe lung in felii groase, apoi sectioneaza bastoane de 3 x 3 cm.
    • Amesteca intr-un robot 5 g Knorr Condimente pentru porc impreună cu 10 g Knorr Primerba Ierburi de Provence si 50 g patrunjel verde, pana obtii o pastă omogena. Asezoneaza bastoanele de porc cu amestecul obtinut.
  2. Pentru farsa de carnati

    • Amesteca intr-un robot 200 g carnati cruzi cu 1 albus de ou si 30 g Rama Cremefine 15% multiple aplicatii, pana obtii o pasta omogena de carne.

  3. Pentru farsa de porc

    • Amesteca intr-un robot 200 g ceafa de porc impreună cu 2 albusuri de ou, sare, piper si 50 g Rama Cremefine 15% multiple aplicatii, pana obtii o pasta omogena.

  4. Pentru rulada

    • Feliaza subtire 100 g jambon presat de porc.
    • Asaza folie de aluminiu alimentar pe masa de lucru, aplica uniform farsa din ceafa de porc, asaza deasupra felii de jambon presat, intinde deasupra farsa de carnati si ulterior asaza in mijloc bastonul de cotlet de porc. Ruleaza straturile in forma de cilindru.
    • Gateste rulada in cuptor la 80ºC sii umiditate 30% timp de 2,5 ore. Raceste rulada timp de 24 ore.
  5. Pentru mantia de verdeturi

    • Blanseaza 200 g patrunjel in apa in fierbere cu sare. Amesteca patrunjelul intr-un robot de bucatarie pana obtii o pasta omogena. Dizolva 30 g Knorr Aspic de porc in 200 ml apa fierbinte si amesteca impreuna cu piureul de patrunjel.
    • Scufunda rulada in lichidul verde, scurge si mentine pe un gratar la racit in frigider. Repeta procesul de 2 - 3 ori pana obtii o mantie uniforma.
  6. Pentru servire

    • Portioneaza chifteaua in mantie de patrunjel.

+