+

Pentru farsa de pui

Pentru farsa de porc

Pentru rulada

  1. Pentru farsa de pui

    • Amesteca intr-un robot de bucatarie 500 g piept de pui, 3 albusuri de ou si 50 ml Rama Cremefine 15% multiple aplicatii. Adaugă 10 g Knorr Professional Bulion Lichid Pui si piper alb si amesteca pana devine o pasta omogena, fara aglomerari.
  2. Pentru farsa de porc

    • Amesteca intr-un robot de bucatarie 150 g file de porc, 1 albus de oua si 25 ml Rama Cremefine 15% multiple aplicatii. Adaugă sare si piper alb si amesteca pana devine o pasta omogena, fara aglomerări.

  3. Pentru rulada

    • Acopera forma de gatire cu folie, asaza in forma de evantai 120 g jambon felii, adauga pasta din carne de pui doar până la jumatatea formei.
    • Asaza pe masa de lucru folie, aplica uniform pasta de carne de porc, asaza si niveleaza din compozitia de carne de pui. Pune in mijloc 150 g carnati afumati uscati, ruleaza in forma de cilindru.
    • Inlatură folia de pe ruloul format, asaza-l in mulajul de terină si completeaza cu pasta de carne ramasa.
    • Gateste galantina in cuptorul preincalzit la 80ºC timp de 90 minute.
    • Aplica intr-o tava de gatire, cu pompa speciala sub presiune, un strat de Rama Combi Profi.
    • Scoate rulada din forma, asaza in tava si aplica uniform pe toata suprafata Rama Combi Profi.
    • Gratineaza rulada in cuptorul preincalzit la 220ºC timp de 3 minute, sau pana jambonul devine crocant.
  4. Pentru servire

    • Portioneaza preparatul rece.
+