Ingrediente
Pentru farsa de pui
-
Piept de pui 500.0 g
-
Albus de ou 3.0 buc
-
Smantana lichida 15% grasime 50.0 ml
-
Piper alb
Pentru farsa de porc
-
File de porc 200.0 g
-
Albus de ou 1.0 buc
-
Smantana lichida 15% grasime 25.0 ml
-
Sare
-
Piper alb
Pentru rulada
-
Jambon 120.0 g
-
Carnati afumati 150.0 g
-
Rama Combi Profi
Mod de preparare
-
Pentru farsa de pui
- Amesteca intr-un robot de bucatarie 500 g piept de pui, 3 albusuri de ou si 50 ml smantana lichida. Adaugă 10 g Knorr Professional Bulion Lichid Pui si piper alb si amesteca pana devine o pasta omogena, fara aglomerari.
-
Pentru farsa de porc
- Amesteca intr-un robot de bucatarie 150 g file de porc, 1 albus de oua si 25 ml smantana lichida. Adaugă sare si piper alb si amesteca pana devine o pasta omogena, fara aglomerări.
-
Pentru rulada
- Acopera forma de gatire cu folie, asaza in forma de evantai 120 g jambon felii, adauga pasta din carne de pui doar până la jumatatea formei.
- Asaza pe masa de lucru folie, aplica uniform pasta de carne de porc, asaza si niveleaza din compozitia de carne de pui. Pune in mijloc 150 g carnati afumati uscati, ruleaza in forma de cilindru.
- Inlatură folia de pe ruloul format, asaza-l in mulajul de terină si completeaza cu pasta de carne ramasa.
- Gateste galantina in cuptorul preincalzit la 80ºC timp de 90 minute.
- Aplica intr-o tava de gatire, cu pompa speciala sub presiune, un strat de Rama Combi Profi.
- Scoate rulada din forma, asaza in tava si aplica uniform pe toata suprafata Rama Combi Profi.
- Gratineaza rulada in cuptorul preincalzit la 220ºC timp de 3 minute, sau pana jambonul devine crocant.
-
Pentru servire
- Portioneaza preparatul rece.