Salata calda Singapore
Workshop Knorr Professional 31 martie 2021 - Chef Romica Harabagiu

Ingrediente
Salata calda Singapore
−
+
€0.0
Pentru salata
Morcovi
/g
250.0 g
0%
Varza alba
/g
300.0 g
0%
Ardei gras rosu si galben
/g
200.0 g
0%
Ciuperci urechi de lemn
/g
50.0 g
0%
Knorr Thai Sweet Chilli
/g
20.0 g
0%
Praz
/g
200.0 g
0%
Usturoi
/g
20.0 g
0%
Ulei de floarea soarelui
/ml
60.0 ml
0%
Mix seminte
/g
8.0 g
0%
Piper negru macinat
/g
1.0 g
0%
Sare
/g
5.0 g
0%
/
Pentru salata
-
Morcovi 250.0 g
-
Varza alba 300.0 g
-
Ardei gras rosu si galben 200.0 g
-
Ciuperci urechi de lemn 50.0 g
-
Knorr Thai Sweet Chilli 20.0 g
-
Praz 200.0 g
-
Usturoi 20.0 g
-
Ulei de floarea soarelui 60.0 ml
-
Mix seminte 8.0 g
-
Piper negru macinat 1.0 g
-
Sare 5.0 g
Mod de preparare
-
Pentru salata
- Curata si spala legumele, taie morcovii, ardeiul gras si prazul julienne, varza careuri, usturoiul felii. Ciupercile urechi de lemn hidrateaza-le in apa calda, apoi taie-le fasii.
- Incinge uleiul intr-o tigaie wok, soteaza la foc mare usturoiul, morcovii, ardeiul gras, ciupercile urechi de lemn si varza, adauga Knorr Thai Sweet Chili Jam, Knorr Professional Bulion lichid de legume si amesteca, daca este necesar adauga putina apa calda. Legumele trebuie isi pastreze textura crocanta.
- Asezoneaza la final cu Knorr Arome Intense Citrus Fresh, sare si piper negru proaspat macinat.
- Monteaza salata intr-o farfurie adanca. Se serveste calda cu mix de seminte deasupra.