Menu

Ingrediente

+

Dressing asiatic

Salata cu sfecla si ciuperci negre

  • Sfecla rosie, feliata 250.0 g
  • Ciuperci negre, inmuiate in apa si blansate 100.0 g
  • Rucola 50.0 g
  • Castravete feliat 200.0 g
  • Portocala, segmente 100.0 g
  • Coriandru tocat 25.0 g
  • Ceapa esalota prajita 25.0 g
  • Dressing asiatic 250.0 g

Garnisire

  • Sfecla rosie, frunze 50.0 g

Experimentati cu aceasta reteta colorata si oferiti oaspetilor o salata sanatoasa si revigoranta. Gusturile difuze si texturile apetisante ale sfeclei si ciupercilor negre sunt potentate de citrice si usturoi, rezultand un aperitiv incantator.

...

Mod de preparare

  1. Dressing asiatic

    • Intr-un bol, amestecati toate ingredientele si lasati-l deoparte.
  2. Salata cu sfecla si ciuperci negre

    • Pregatiti ingredientele.
    • Se amesteca toate ingredientele impreuna si se lasa la infuzat timp de 2 minute.
  3. Garnisire

    • Taiati si spalati frunzele de sfecla rosie.
    • Scurgeti si uscati frunzele de sfecla rosie.
  4. Inainte de servire

    • Repartizati salata in boluri.
    • Garnisiti cu sfecla rosie.
    • Gata de servire.
Home
Produse
Retete
Inspiratie
Menu