Experimentati cu aceasta reteta colorata si oferiti oaspetilor o salata sanatoasa si revigoranta. Gusturile difuze si texturile apetisante ale sfeclei si ciupercilor negre sunt potentate de citrice si usturoi, rezultand un aperitiv incantator.

Ingrediente
Dressing asiatic
-
Apa 100.0 ml
-
Usturoi tocat 30.0 g
-
Knorr Thai Sweet Chilli 50.0 g
-
Zahar 30.0 g
Salata cu sfecla si ciuperci negre
-
Sfecla rosie, feliata 250.0 g
-
Ciuperci negre, inmuiate in apa si blansate 100.0 g
-
Rucola 50.0 g
-
Castravete feliat 200.0 g
-
Portocala, segmente 100.0 g
-
Coriandru tocat 25.0 g
-
Ceapa esalota prajita 25.0 g
-
Dressing asiatic 250.0 g
Garnisire
-
Sfecla rosie, frunze 50.0 g
Mod de preparare
-
Dressing asiatic
- Intr-un bol, amestecati toate ingredientele si lasati-l deoparte.
-
Salata cu sfecla si ciuperci negre
- Pregatiti ingredientele.
- Se amesteca toate ingredientele impreuna si se lasa la infuzat timp de 2 minute.
-
Garnisire
- Taiati si spalati frunzele de sfecla rosie.
- Scurgeti si uscati frunzele de sfecla rosie.
-
Inainte de servire
- Repartizati salata in boluri.
- Garnisiti cu sfecla rosie.
- Gata de servire.