Ingrediente
Pentru salata
-
Castraveti 200.0 g
-
Branza tofu 700.0 g
-
Knorr Thai Sweet Chilli 250.0 g
-
Vin de orez 100.0 ml
Pentru servire
-
Seminte de susan 50.0 g
-
Foi de alge
-
Radacina de lotus 50.0 g
-
Ceapa 100.0 g
Mod de preparare
-
Pentru salata
- Amesteca Knorr Thai Sweet Chili cu sosul soia si sake.
- Portioneaza branza tofu in dreptunghiuri (0.5 cm grosime) si feliaza fin castravetele pe lungime. Asaza nivele succesive de branza tofu si castravete, sfarsind cu castravetele. Prepara separat 2 straturi de tofu.
-
Pentru servire
- Toarna dressing-ul pe farfurie, asaza tofu deasupra, inchide montarea cu castravetele si pune deasupra fasiile de ceapa.
- Orneaza cu semintele prajite de susan, radacina de lotus prajita si fulgii din alge crocante.