Ingrediente
Pentru pregatire
-
Salata mixta 1.5 kg
-
Ton rosu 1.0 kg
-
Seminte de susan 220.0 g
-
Sare de mare 30.0 g
-
Piper boabe 3.0 g
-
Lamaie 450.0 g
-
Lime 120.0 g
-
Ulei de masline 180.0 ml
Mod de preparare
-
Pentru pregatire
- Se pregateste o supa baza de legume din apa adusa la temperatura de fierbere si Knorr Bulion Lichid Legume. Se tempereaza pana cand este rece.
- Se pregateste o vinaigrette din Hellmann's Mustar amestecat cu Knorr Primerba Ierburi de Provence, ulei de masline, coaja rasa si sucul de la lamaie si lime, care se incorporeaza incet, amestecand continuu in supa baza.
- Fileul de ton se portioneaza si se inveleste intr-o crusta din amestec de sare, piper macinat si susan negru. Se prajeste pe toate partile, timp de 1-2 minute.
- Se monteaza preparatul adaugand intr-o farfurie: salata mixta, vinegreta pregatita si tonul.