Menu

Ingrediente

+

Pentru preparat


Rețetă prezentată în cadrul Foodservice & Hospitality Expo 2025 de către Chef Robert Voicu & Chef Septimiu Mișin

...

Mod de preparare

  1. Pentru preparat

    1. Pregătirea piureului de mere:
    • Spală merele, taie-le în jumătăți și îndepărtează semințele.1. Pregătirea piureului de mere:
    • Așază-le într-o tavă, presară scorțișoara și coace-le la 180°C timp de 25-30 min, până devin moi.
    • Scoate pulpa coaptă și pasează-o fin.
    • Adaugă Carte D’Or Topping Caramel sărat, Knorr Arome Intense Deep Smoke și omogenizează.
    → Piureul trebuie să fie cremos, cu note dulci-sărate, ușor afumat.

    2. Pregătirea puiului picant:
    • Taie pieptul de pui în fâșii egale.
    • Condimentează cu Knorr Grill.
    • Trece fâșiile prin făină, ou bătut și pesmet Panko.
    • Prăjește-le în ulei încins la 170°C până devin aurii și crocante.
    • După prăjire, glazurează-le cu Knorr Sos Chili și usturoi pentru un gust picant.
    3. Montarea salatei:
    • Pe o farfurie, montează piureul de măr copt așază un strat generos de mix de microplante. Stropește cu vinegretă de citrice pentru un plus de prospețime și asezonează cu sare și piper negru.
    • Adaugă fâșiile de pui crocant și picant.
    Decorează cu microplante suplimentare și piper proaspăt măcinat.
Home
Produse
Retete
Inspiratie
Menu