+

Pregatire dressing

Pregatire fasii de tortilla crispy

  • Foi de tortillas 10 buc
  • Sare si piper, pentru asezonare

Pregatire salata

  • Frunze kale, spalate, uscate si taiate 1 kg
  • Piept de pui, preparat la gratar, taiat cuburi 1.4 kg
  • Porumb boabe 350 g
  • Morcovi, taiati julienne 500 g
  • Ceapa rosie, taiata julienne 500 g
  • Ardei gras rosu, fasii 500 g
  • Ridiche rosie, taiata felii subtiri 300 g
  1. Pregatire dressing

    • Amestecati guacamole, Hellmann’s Dressing miere si mustar si Hellmnann’s Maioneza Real si apoi turnati intr-un bidon pentru sosuri. Tineti la frigider pana in momentul servirii.
  2. Pregatire fasii de tortilla crispy

    • Taiati foile de tortilla in fasii subtri, intindeti-le pe o tava GN 1/1 tapetata cu hartie de copt si introduceti in cuptorul preincalzit la 170 grade Celsius pentru 10 -12 minute sau pana devin crispy.
    • Asezonati cu sare si piper.
  3. Pregatire salata

    • Montati in fiecare bol un amestec de 100 g frunze kale, 140 g cuburi din piept de pui la gratar, 50 g morcovi julienne, 50 g ceapa rosie julienne, 50 g fasii ardei gras rosu, 35 g boabe de porumb si 75 g dressing cu mustar, miere si avocado.
    • Serviti cu fasii de tortilla crispy si felii subtiri de ridiche rosie. Pentru take away sau delivery serviti dressing-ul separat, intr-un recipient.