Ingrediente
Pregatire dressing
-
Sos guacamole 250.0 g
Pregatire fasii de tortilla crispy
-
Foi de tortillas 10.0 buc
-
Sare Si Piper, Pentru Asezonare
Pregatire salata
-
Frunze kale, spalate, uscate si taiate 1.0 kg
-
Piept de pui, preparat la gratar, taiat cuburi 1.4 kg
-
Porumb boabe 350.0 g
-
Morcovi, taiati julienne 500.0 g
-
Ceapa rosie, taiata julienne 500.0 g
-
Ardei gras rosu, fasii 500.0 g
-
Ridiche rosie, taiata felii subtiri 300.0 g
Mod de preparare
-
Pregatire dressing
- Amestecati guacamole, Hellmann’s Dressing miere si mustar si Hellmnann’s Maioneza Real si apoi turnati intr-un bidon pentru sosuri. Tineti la frigider pana in momentul servirii.
-
Pregatire fasii de tortilla crispy
- Taiati foile de tortilla in fasii subtri, intindeti-le pe o tava GN 1/1 tapetata cu hartie de copt si introduceti in cuptorul preincalzit la 170 grade Celsius pentru 10 -12 minute sau pana devin crispy.
- Asezonati cu sare si piper.
-
Pregatire salata
- Montati in fiecare bol un amestec de 100 g frunze kale, 140 g cuburi din piept de pui la gratar, 50 g morcovi julienne, 50 g ceapa rosie julienne, 50 g fasii ardei gras rosu, 35 g boabe de porumb si 75 g dressing cu mustar, miere si avocado.
- Serviti cu fasii de tortilla crispy si felii subtiri de ridiche rosie. Pentru take away sau delivery serviti dressing-ul separat, intr-un recipient.