+

Pentru salata

  • Valeriana 100 g
  • Rucola 100 g
  • Spanac 100 g
  • Salata Lolo Roso 100 g
  • Grapefruit 200 g
  • Portocala 200 g
  • Smochine proaspete 300 g

Pentru servire

  • Piept de rata afumat 600 g
  • Hellmann’s Vinaigrette Citrice 300 ml
  • Sare 1 g
  • Piper 1 g
  1. Pentru salata

    • Spala valeriana, spanacul, rucola si salata cu apa rece si pune-le la scurs.
    • Curata grapefruitul si portocala de coaja si taie din miez cuburi de 1/1 cm, iar smochinele taie-le sferturi.
  2. Pentru servire

    • Pe o farfurie formeaza un pat din salatele spalate si uscate, peste ele asaza pieptul de rata iar pe margine cuburile de fructe si feliile de smochine.
    • Se asezoneaza cu Hellmann’s Vinaigrette Citrice.
    • Se adauga sare si piper proaspat macinat, dupa gust.
+