Ingrediente
Pentru salata
-
Valeriana 100.0 g
-
Rucola 100.0 g
-
Spanac 100.0 g
-
Salata Lolo Roso 100.0 g
-
Grapefruit 200.0 g
-
Portocala 200.0 g
-
Smochine proaspete 300.0 g
Pentru servire
-
Piept de rata afumat 600.0 g
-
Hellmann’s Vinaigrette Citrice 300.0 ml
-
Sare 1.0 g
-
Piper 1.0 g
Mod de preparare
-
Pentru salata
- Spala valeriana, spanacul, rucola si salata cu apa rece si pune-le la scurs.
- Curata grapefruitul si portocala de coaja si taie din miez cuburi de 1/1 cm, iar smochinele taie-le sferturi.
-
Pentru servire
- Pe o farfurie formeaza un pat din salatele spalate si uscate, peste ele asaza pieptul de rata iar pe margine cuburile de fructe si feliile de smochine.
- Se asezoneaza cu Hellmann’s Vinaigrette Citrice.
- Se adauga sare si piper proaspat macinat, dupa gust.