Menu

Ingrediente

+

Pentru dressing

Pentru salata

  • Frunze salata, frunze mari, ferme 2.0 buc
  • The Vegetarian Butcher NoChicken Chunks 1.75 kg 150.0 g
  • Telina, taiata, felii subtiri, julienne 70.0 g
  • Struguri rosii, taiati pe jumatate, fara samburi 70.0 g
  • Migdale, prajite, tocate grosier 45.0 g

De la iubitorii de carne pentru iubitorii de carne, The Vegetarian Butcher va ofera proteine din plante cu gustul si textura carnii.

...

Mod de preparare

  1. Pentru dressing

    • Amestecati intr-un bol Hellmann’s Maioneza Vegan, suc de lamaie si Knorr Primerba Curry.
  2. Pentru salata

    • Taiati fasiile de NoChicken Chunks pe jumatate. Intr-o tigaie cu putin ulei incins, prajiti bucatile de NoChiken Chunks pana devin crocante. Scoateti din tigaie pe un prosop de hartie absorbant.
    • Adaugati in dressing fasiile de NoChicken Chunks, feliile de telina si strugurii. Amestecati pentru omogenizare. Presarati deasupra migdale prajite.
    • Asezati pe o farfurie frunzele de salata, deasupra salata preparata si serviti.
Home
Produse
Retete
Inspiratie
Menu