Menu

Ingrediente

+

Prepararea in avans

  • Oua fierte, tari 550.0 g
  • Oua de prepelita 10.0 buc

Metoda

  • Paine alba, felii 600.0 g
  • Unt 200.0 g
  • Piper negru macinat 5.0 g
  • Arpagic frunze 5.0 g
  • Hellmann's Sos de Maioneza Light 5 kg 200.0 g

Pentru servire

  • Microplante 10.0 g

Imbogatiti-va meniul cu aceasta gustare simpla si delicioasa: un sandvis clasic si rafinat care este perfect alaturi de un ceai, garnisit cu un ou de prepelita fiert usor, Hellmann's Maioneza light si microplante.

...

Mod de preparare

  1. Prepararea in avans

    • Decojiti si radeti ouale fierte tari.
    • Fierbeti ouale de prepelita pentru maxim 2,5 minute, transferati-le intr-un vas cu apa si gheata, decojiti si puneti deoparte.
  2. Metoda

    • Amestecati intr-un bol ouale rase, Hellmann's Maioneza light, piperul negru si arpagicul.
    • Intindeti untul pe fiecare felie de paine si acoperiti cu folie alimentara pentru a le pastra proaspete.
    • Pregatiti feliile de paine si intindeti uniform maioneza cu ou, acoperiti cu feliile de paine ramase.
    • Indepartati coaja, apoi taiati fiecare sandvis in 3 bucati egale.
  3. Pentru servire

    • Serviti pe o farfurie sau un platou si garnisiti fiecare portie cu 2 jumatati de ou de prepelita si presarati microplante.
Home
Produse
Retete
Inspiratie
Menu