Ingrediente
Prepararea in avans
-
Oua fierte, tari 550.0 g
-
Oua de prepelita 10.0 buc
Metoda
-
Paine alba, felii 600.0 g
-
Unt 200.0 g
-
Piper negru macinat 5.0 g
-
Arpagic frunze 5.0 g
Pentru servire
-
Microplante 10.0 g
Mod de preparare
-
Prepararea in avans
- Decojiti si radeti ouale fierte tari.
- Fierbeti ouale de prepelita pentru maxim 2,5 minute, transferati-le intr-un vas cu apa si gheata, decojiti si puneti deoparte.
-
Metoda
- Amestecati intr-un bol ouale rase, Hellmann's Maioneza light, piperul negru si arpagicul.
- Intindeti untul pe fiecare felie de paine si acoperiti cu folie alimentara pentru a le pastra proaspete.
- Pregatiti feliile de paine si intindeti uniform maioneza cu ou, acoperiti cu feliile de paine ramase.
- Indepartati coaja, apoi taiati fiecare sandvis in 3 bucati egale.
-
Pentru servire
- Serviti pe o farfurie sau un platou si garnisiti fiecare portie cu 2 jumatati de ou de prepelita si presarati microplante.