+

Prepararea in avans

  • Oua fierte, tari 550 g
  • Oua de prepelita 10 buc

Metoda

Pentru servire

  • Microplante 10 g
  1. Prepararea in avans

    • Decojiti si radeti ouale fierte tari.
    • Fierbeti ouale de prepelita pentru maxim 2,5 minute, transferati-le intr-un vas cu apa si gheata, decojiti si puneti deoparte.
  2. Metoda

    • Amestecati intr-un bol ouale rase, Hellmann's Maioneza light, piperul negru si arpagicul.
    • Intindeti untul pe fiecare felie de paine si acoperiti cu folie alimentara pentru a le pastra proaspete.
    • Pregatiti feliile de paine si intindeti uniform maioneza cu ou, acoperiti cu feliile de paine ramase.
    • Indepartati coaja, apoi taiati fiecare sandvis in 3 bucati egale.
  3. Pentru servire

    • Serviti pe o farfurie sau un platou si garnisiti fiecare portie cu 2 jumatati de ou de prepelita si presarati microplante.