Ingrediente
Pregatirea ciupercilor
-
Ciuperci Portobello, fara codite si lamele 10.0 buc
Pregatirea maionezei cu lamaie si tarhon
-
Tarhon, proaspat, tocat 10.0 g
-
Razatura coaja de lamaie 10.0 g
-
Suc de lamaie 15.0 ml
Pregatirea sandvisului
-
Capacelele De Ciuperci, Preparate Anterior
-
Ardei gras rosu, copt, fara seminte, decojit 300.0 g
-
Branza Provolone, felii 10.0 buc
-
Paine Ciabatta, patrata, taiata si prajita 10.0 buc
-
Maioneza Cu Lamaie Si Tarhon, Preparata Anterior
-
Frunze de salata verde 10.0 buc
-
Rosii, felii 10.0 buc
-
Ceapa rosie, feliata 1.0 buc
Mod de preparare
-
Pregatirea ciupercilor
- Amestecati ingredientele si raciti.
-
Pregatirea maionezei cu lamaie si tarhon
- Combinati toate ingredientele.
-
Pregatirea sandvisului
- Pe un gratar preincalzit, gatiti ciupercile pana se inmoaie, pentru aproximativ 5 minute.
- Aproape de sfarsitul timpului de gatit, adaugati-i fiecarei ciuperci niste ardei rosu si o felie de branza. Acoperiti si gatiti pe grill pana se topeste branza.
- Intindeti uniform maioneza de lamaie pe ciabatta.
- Puneti ciuperci pe o chifla; adaugati frunza de salata, felia de rosie si felii de ceapa.
- Adaugati partea superioara a chiflei. Serviti imediat.