Menu

Ingrediente

+

Pregatirea ciupercilor

  • Ciuperci Portobello, fara codite si lamele 10.0 buc
  • Hellmann's Vinaigrette Zmeura 300.0 ml

Pregatirea maionezei cu lamaie si tarhon

Pregatirea sandvisului

  • Capacelele De Ciuperci, Preparate Anterior
  • Ardei gras rosu, copt, fara seminte, decojit 300.0 g
  • Branza Provolone, felii 10.0 buc
  • Paine Ciabatta, patrata, taiata si prajita 10.0 buc
  • Maioneza Cu Lamaie Si Tarhon, Preparata Anterior
  • Frunze de salata verde 10.0 buc
  • Rosii, felii 10.0 buc
  • Ceapa rosie, feliata 1.0 buc

Ciuperci la gratar cu ardei gras, branza si maioneza cu lamaie.

...

Mod de preparare

  1. Pregatirea ciupercilor

    • Amestecati ingredientele si raciti.
  2. Pregatirea maionezei cu lamaie si tarhon

    • Combinati toate ingredientele.
  3. Pregatirea sandvisului

    • Pe un gratar preincalzit, gatiti ciupercile pana se inmoaie, pentru aproximativ 5 minute.
    • Aproape de sfarsitul timpului de gatit, adaugati-i fiecarei ciuperci niste ardei rosu si o felie de branza. Acoperiti si gatiti pe grill pana se topeste branza.
    • Intindeti uniform maioneza de lamaie pe ciabatta.
    • Puneti ciuperci pe o chifla; adaugati frunza de salata, felia de rosie si felii de ceapa.
    • Adaugati partea superioara a chiflei. Serviti imediat.
Home
Produse
Retete
Inspiratie
Menu