Sandwich de porc cu dovlecei la gratar si guacamole
Knorr Condimente pentru carne de porc: un amestec natural de ierburi si condimente cu coriandru, chimen si usturoi. Ideal pentru preparate din carne de porc.

Ingrediente
Pentru carnea de porc
-
Pulpa de porc dezosata 1 kg
-
Ulei 30 ml
-
Ceapa 150 g
-
Catei de usturoi 2 buc
-
Crengute cimbru 2 buc
Pentru guacamole
-
Avocado 400 g
-
Zeama de lime 50 ml
-
Ceapa rosie 40 g
-
Ardei iute rosu 10 g
-
Coriandru proaspat 10 g
-
Usturoi 10 g
-
Sare
Pentru servire
-
Minibaghete cu susan 10 buc
-
Frunze de salata verde 10 buc
-
Dovlecei 250 g
-
Ceapa rosie marinata 10 g
Mod de preparare
-
Pentru carnea de porc
- Carnea se condimenteaza cu o marinada obtinuta din Knorr condimente pentru porc 100% ingredient naturale si ulei.
- Trage carnea la tigaie rapid, apoi transfera intr-un gastronom.
- Rumeneste ceapa si usturoiul usor in aceeasi tigaie, apoi adauga alaturi de carne in gastronom, impreuna cu crengutele de cimbru si 1l de apa calda.
- Acopera cu un capac si lasa la cuptorul preincalzit la 160 de grade, timp de aproximativ 2 ore, pana ce carnea se poate desprinde in suvite cu ajutorul unei furculite.
-
Pentru guacamole
- Amesteca avocado cu sucul de lime, adauga ceapa rosie, ardei iute rosu, coriandru proaspat si usturoiul ras cu sare.
-
Pentru servire
- Taie minibaghetele pe jumatate, unge partea de la baza cu maioneza.
- Adauga carnea, guacamole, dovleceii la gratar, frunzele de salata si ceapa marinata.