+

Pentru carnea de porc

Pentru guacamole

  • Avocado 400 g
  • Zeama de lime 50 ml
  • Ceapa rosie 40 g
  • Ardei iute rosu 10 g
  • Coriandru proaspat 10 g
  • Usturoi 10 g
  • Sare

Pentru servire

  1. Pentru carnea de porc

    • Carnea se condimenteaza cu o marinada obtinuta din Knorr condimente pentru porc 100% ingredient naturale si ulei.
    • Trage carnea la tigaie rapid, apoi transfera intr-un gastronom.
    • Rumeneste ceapa si usturoiul usor in aceeasi tigaie, apoi adauga alaturi de carne in gastronom, impreuna cu crengutele de cimbru si 1l de apa calda.
    • Acopera cu un capac si lasa la cuptorul preincalzit la 160 de grade, timp de aproximativ 2 ore, pana ce carnea se poate desprinde in suvite cu ajutorul unei furculite.
  2. Pentru guacamole

    • Amesteca avocado cu sucul de lime, adauga ceapa rosie, ardei iute rosu, coriandru proaspat si usturoiul ras cu sare.
  3. Pentru servire

    • Taie minibaghetele pe jumatate, unge partea de la baza cu maioneza.
    • Adauga carnea, guacamole, dovleceii la gratar, frunzele de salata si ceapa marinata.