Ingrediente
Sarmale cu mamaliga - Vegan
-
Ceapa 200.0 g
-
Ulei de masline 80.0 ml
-
Orez 100.0 g
-
Marar verde 20.0 g
-
Piper boabe 2.0 g
-
Apa fierbinte 1000.0 ml
-
Varza Murata 2.5 kg
-
Foi de dafin 6.0 buc
-
Vin alb 100.0 ml
Mod de preparare
-
Sarmale cu mamaliga - Vegan
Ceapa se taie marunt, se soteaza in ulei.Cand devine sticloasa, se adauga orezul, boia de ardei dulce, Knorr Pasta de tomate, cimbrisor.Se soteaza impreuna, apoi se lasa la temperat.Cand s-au racit, se amesteca cu The Vegetarian Butcher NOMince care a fost data in prealabil prin masina de tocat carne.Se asezoneaza cu marar proaspat taiat marunt, sare si piper negru proaspat macinat.Compozitia rezultata se portioneaza, pe foile de varza se asaza carnea, se ruleaza, iar capetele ruloului se introduc in interior.Intr-un vas se aseaza un strat de varza tocata, un strat de sarmale, intre straturi se adauga, cateva foi de dafin, boabe de piper negru, rosii cuburi, cateva picaturi de Knorr Arome Intense Deep Smoke si varza maruntita. Se pregateste o supa de legume din Knorr Bulion de legume si apa fierbinte si vin alb.Se adauga peste sarmale si se fierb la foc mic timp de 2-2,5 ore.Se servesc calde cu mamaliguta si felii de ardei iute.