Menu

Ingrediente

+

Pentru sarmalute in cuib


Amestecul de carne va fi deosebit de gustos daca folosim carne de vanat, de exemplu carne de porc mistret. Lasa carnea la marinat peste noapte.

...

Mod de preparare

  1. Pentru sarmalute in cuib

    • Pune ceapa taiata marunt la calit in untura. Cand devine sticloasa, adauga orezul, paprika dulce, Knorr Pasta de Tomatesi cimbru uscat maruntit. Caleste-le putin impreuna si apoi lasa la temperat.
    • Cand s-au racit, combina-le cu amestecul de carne tocata de porc si vita. Potriveste la gust cu marar taiat fin si Knorr Delikat Legume. Portioneaza compozitia rezultata.
    • Pe foile de varza (murata sau dulce) asaza carnea, ruleaza, introdu capetele ruloului in interior. Pe o foaie de varza mai mare asaza 3 sau 4 sarmalute, 1 sau 2 felii de bacon prajit crocant, o crenguta de cimbrisor si rondele de Knorr Rosii intregi decojite. Impacheteaza si leaga cu sfoara alimentara, astfel incat la fierbere pachetele sa nu se desfaca.
    • Asaza intr-un vas un strat de varza si pachetelele de sarmale. Adauga intre straturi cateva foi de dafin, boabe de piper si varza maruntita.
    • Pregateste o supa de costita afumata din apa adusa la temperatura de fierbere, Knorr Concentrat Costita Afumata si vin alb demisec. Adauga supa peste sarmale si fierbe la foc incet 3-4 ore.
    • Dupa ce s-au fiert si s-au racit, schimba legaturile de ata alimentara cu fasiile de praz oparite, legandu-le ca pachetele de cadouri.
Home
Produse
Retete
Inspiratie
Menu