+

Pentru sarmalute in cuib

  1. Pentru sarmalute in cuib

    • Pune ceapa taiata marunt la calit in untura. Cand devine sticloasa, adauga orezul, paprika dulce, Knorr Pasta de Tomatesi cimbru uscat maruntit. Caleste-le putin impreuna si apoi lasa la temperat.
    • Cand s-au racit, combina-le cu amestecul de carne tocata de porc si vita. Potriveste la gust cu marar taiat fin si Knorr Delikat Legume. Portioneaza compozitia rezultata.
    • Pe foile de varza (murata sau dulce) asaza carnea, ruleaza, introdu capetele ruloului in interior. Pe o foaie de varza mai mare asaza 3 sau 4 sarmalute, 1 sau 2 felii de bacon prajit crocant, o crenguta de cimbrisor si rondele de Knorr Rosii intregi decojite. Impacheteaza si leaga cu sfoara alimentara, astfel incat la fierbere pachetele sa nu se desfaca.
    • Asaza intr-un vas un strat de varza si pachetelele de sarmale. Adauga intre straturi cateva foi de dafin, boabe de piper si varza maruntita.
    • Pregateste o supa de costita afumata din apa adusa la temperatura de fierbere, Knorr Concentrat Costita Afumata si vin alb demisec. Adauga supa peste sarmale si fierbe la foc incet 3-4 ore.
    • Dupa ce s-au fiert si s-au racit, schimba legaturile de ata alimentara cu fasiile de praz oparite, legandu-le ca pachetele de cadouri.
+