Ingrediente

+

Pentru pasta de curry

  • Lapte de cocos 50.0 ml
  • Smantana lichida 15% grasime 50.0 ml
  • Knorr Thai Curry Galben 45.0 g

Pentru carne

  • Piept de pui 600.0 g
  • Bacon 120.0 g
  • Rama Combi Profi 30.0 ml

Pentru spuma

  • Lecitina de soia 5.0 g

Mod de preparare

  1. Pentru pasta de curry

    • Amesteca impreuna Rama Cremefine 15% pentru gatit cu laptele de cocos si Knorr Thai Yellow Curry. Incalzeste la foc mic pana se omogenizeaza pasta de curry. Tempereaza lichidul pana la 90ᵒC.
  2. Pentru carne

    • Adauga carnea si lichidul cu curry intr-o punga alimentara de vidat. Gateste sous-vide, in baie de apa, la temperatura controlata de 90ᵒC timp de 45 minute.
    • Scurge si mentine lichidul ramas.
    • Ruleaza bucatile de carne in felii de bacon. Stropeste-le cu Rama Combi Profi, gateste in cuptorul preincalzit la 180oC pana ce devin crocante.
  3. Pentru spuma

    • Strecoara lichidul pastrat, adauga lecitina de soia.
    • Amesteca cu un blender pana obtii textura spumoasa.
  4. Pentru servire

    • Serveste frigaruile de pui cu spuma de curry.
Home
Produse
Retete
Inspiratie
Menu