Ingrediente
Pentru pasta de curry
-
Lapte de cocos 50.0 ml
-
Smantana lichida 15% grasime 50.0 ml
-
Knorr Thai Curry Galben 45.0 g
Pentru carne
-
Piept de pui 600.0 g
-
Bacon 120.0 g
-
Rama Combi Profi 30.0 ml
Pentru spuma
-
Lecitina de soia 5.0 g
Mod de preparare
-
Pentru pasta de curry
- Amesteca impreuna Rama Cremefine 15% pentru gatit cu laptele de cocos si Knorr Thai Yellow Curry. Incalzeste la foc mic pana se omogenizeaza pasta de curry. Tempereaza lichidul pana la 90ᵒC.
-
Pentru carne
- Adauga carnea si lichidul cu curry intr-o punga alimentara de vidat. Gateste sous-vide, in baie de apa, la temperatura controlata de 90ᵒC timp de 45 minute.
- Scurge si mentine lichidul ramas.
- Ruleaza bucatile de carne in felii de bacon. Stropeste-le cu Rama Combi Profi, gateste in cuptorul preincalzit la 180oC pana ce devin crocante.
-
Pentru spuma
- Strecoara lichidul pastrat, adauga lecitina de soia.
- Amesteca cu un blender pana obtii textura spumoasa.
-
Pentru servire
- Serveste frigaruile de pui cu spuma de curry.