+

Pentru pasta de curry

Pentru carne

Pentru spuma

  • Lecitina de soia 5 g
  1. Pentru pasta de curry

    • Amesteca impreuna Rama Cremefine 15% pentru gatit cu laptele de cocos si Knorr Thai Yellow Curry. Incalzeste la foc mic pana se omogenizeaza pasta de curry. Tempereaza lichidul pana la 90ᵒC.

  2. Pentru carne

    • Adauga carnea si lichidul cu curry intr-o punga alimentara de vidat. Gateste sous-vide, in baie de apa, la temperatura controlata de 90ᵒC timp de 45 minute.
    • Scurge si mentine lichidul ramas.
    • Ruleaza bucatile de carne in felii de bacon. Stropeste-le cu Rama Combi Profi, gateste in cuptorul preincalzit la 180oC pana ce devin crocante.
  3. Pentru spuma

    • Strecoara lichidul pastrat, adauga lecitina de soia.
    • Amesteca cu un blender pana obtii textura spumoasa.

  4. Pentru servire

    • Serveste frigaruile de pui cu spuma de curry.

+