Scarita de porc cu sos de barbeque si cartofi parfumati cu usturoi si cimbru
Cum sa gatesti scarita de porc glazurata servita alaturi de sos barbeque cu garnitura de cartofi parfumati cu cimbru si usturoi pentru o masa deosebita!

Ingrediente
Scarita de porc cu sos de barbeque si cartofi parfumati cu usturoi si cimbru
−
+
€0.0
Pentru scarita de porc
Scarita de porc
/kg
4.5 kg
0%
Pentru cartofi
Cartofi
/kg
3.0 kg
0%
Sare
/g
0.0 g
0%
Piper
/g
0.0 g
0%
Usturoi
/g
30.0 g
0%
Cimbru
/g
15.0 g
0%
/
Pentru scarita de porc
-
Scarita de porc 4.5 kg
Pentru cartofi
-
Cartofi 3.0 kg
-
Sare
-
Piper
-
Usturoi 30.0 g
-
Cimbru 15.0 g
Mod de preparare
-
Pentru marinada
- Macina Knorr Professional Condimente pentru porc pana cand obtii o pudra fina.
- Aplica un strat subtire pe toata suprafata carnii si mentine la marinat, in frigider, timp de 3 - 24 ore.
-
Pentru gratar
- Incinge gratarul cu gaz, la foc mare.
- Daca folosesti un gratar cu carbuni, incinge carbunii pana cand devin rosiatici si sunt acoperiti de cenusa alba.
- Curata gratarul.
-
Pentru scarita de porc
- Gateste carnea la jar fierbinte, dar pe caldura indirecta.
- Inainte de finalizare aplica cu pensula Hellmann’s Sos Barbeque si gateste rapid pe caldura directa, caramelizand astfel sosul peste carne.
-
Pentru cartofi
- Spala bine cartofii si taie-i bastonase.
- Prajeste-i in ulei incins, la temperatura medie, apoi mareste temperatura.
- Scurge cartofii de ulei si amesteca-i intr-un bol cu usturoi pisat, sare si cimbru.
- Amesteca pana cand se simte parfumul usturoiului.
-
Pentru servire
- Serveste scarita de porc glazurata alaturi de sos si cartofii parfumati cu cimbru si usturoi.