Scarita porc in glazura asiatica
Inspira-te din bucataria Asiatica si exploreaza o combinatie unica dintre scarita de porc si o glazura caramelizata asiatica, din miere si sos de soia.

Ingrediente
Scarita porc in glazura asiatica
−
+
€0.0
Pentru marinada
Knorr Thai Curry Rosu
/g
90.0 g
0%
Ulei de floarea soarelui
/ml
150.0 ml
0%
Knorr Condimente pentru Porc
/g
60.0 g
0%

Poate contine susan si derivate din susan
Poate contine cereale care contin gluten
Pentru carne
Scarita de porc
/kg
4.5 kg
0%
Miere
/g
150.0 g
0%
Knorr Sos de Soia
/ml
150.0 ml
0%

/
Pentru marinada
-
Knorr Thai Curry Rosu 90.0 g
-
Ulei de floarea soarelui 150.0 ml
Pentru carne
-
Scarita de porc 4.5 kg
-
Miere 150.0 g
Mod de preparare
-
Pentru marinada
- Incinge uleiul intr-o tigaie si prajeste pasta de curry timp de 1 minut.
- Marunteste amestecul de Knorr Condiment pentru porc intr-un blender.
- Dupa ce curry-ul s-a temperat, amesteca impreuna cu condimentele macinate si adauga compozitia obtinuta uniform peste carne. Mentine carnea la marinat, timp de 24 ore.
-
Pentru carne
- Gateste scarita de porc in cuptor, la temperatura de 120°C cu umiditate 10%, timp de 90 minute.
- Amesteca mierea impreuna cu sosul de soia. Inainte de servire, aplica un strat uniform peste carne si gateste in cuptor preincalzit la 180°C, pana obtii glazura caramelizata.