Ingrediente
Pentru marinada
-
Knorr Thai Curry Rosu 90.0 g
-
Ulei de floarea soarelui 150.0 ml
Pentru carne
-
Scarita de porc 4.5 kg
-
Miere 150.0 g
Mod de preparare
-
Pentru marinada
- Incinge uleiul intr-o tigaie si prajeste pasta de curry timp de 1 minut.
- Marunteste amestecul de Knorr Condiment pentru porc intr-un blender.
- Dupa ce curry-ul s-a temperat, amesteca impreuna cu condimentele macinate si adauga compozitia obtinuta uniform peste carne. Mentine carnea la marinat, timp de 24 ore.
-
Pentru carne
- Gateste scarita de porc in cuptor, la temperatura de 120°C cu umiditate 10%, timp de 90 minute.
- Amesteca mierea impreuna cu sosul de soia. Inainte de servire, aplica un strat uniform peste carne si gateste in cuptor preincalzit la 180°C, pana obtii glazura caramelizata.