Ingrediente
Pentru ceapa salota dulce-acrisoara
-
Otet din orez 75.0 g
-
Zahar granulat 50.0 g
-
Ceapa salota 4.0 buc
Pentru sosul tartar
-
Ceapa salota 1.0 buc
-
Castravete murat 1.0 buc
-
Capere 10.0 g
-
Frunze de arpagic 15.0 g
-
Oua fierte, tari 2.0 buc
Pentru garnitura
-
Salata verde 5.0 buc
-
Ridiche rosie 10.0 buc
-
Frunze de arpagic
Pentru snitel
-
ulei de floarea soarelui
Pentru asezonare
-
Briosa 10.0 buc
-
Micro plante - macris 1.0 n/a
Mod de preparare
-
Pentru ceapa salota dulce-acrisoara
- Curata cepele si taie-le in forma de inele.
- Fierbe otetul din orez cu zaharul, apoi adauga ceapa salota si lasa preparatul sa se raceasca.
-
Pentru sosul tartar
- Taie foarte fin ceapa, castravetele murat si caperele, frunzele de arpagic, apoi si ouale fierte.
- Combina toate ingredientele si amesteca cu maioneza vegana.
-
Pentru garnitura
- Spala si usuca salata verde, taie ridichiile in felii subtiri si taie foarte fin arpagicul.
-
Pentru snitel
- Prajeste bucatile de snitel pe ambele parti in uleiul de floarea soarelui.
- Taie bucatile de snitel in jumatati si rumeneste feliile de briosa in toaster.
-
Pentru asezonare
- Pune peste feliile de briosa salata, snitel si sosul tartar