Menu

Ingrediente

+

Pentru ceapa salota dulce-acrisoara

  • Otet din orez 75.0 g
  • Zahar granulat 50.0 g
  • Ceapa salota 4.0 buc

Pentru sosul tartar

Pentru garnitura

  • Salata verde 5.0 buc
  • Ridiche rosie 10.0 buc
  • Frunze de arpagic

Pentru snitel

Pentru asezonare

  • Briosa 10.0 buc
  • Micro plante - macris 1.0 n/a

...

Mod de preparare

  1. Pentru ceapa salota dulce-acrisoara

    • Curata cepele si taie-le in forma de inele. 
    • Fierbe otetul din orez cu zaharul, apoi adauga ceapa salota si lasa preparatul sa se raceasca.
  2. Pentru sosul tartar

    • Taie foarte fin ceapa, castravetele murat si caperele, frunzele de arpagic, apoi si ouale fierte. 
    • Combina toate ingredientele si amesteca cu maioneza vegana.
  3. Pentru garnitura

    • Spala si usuca salata verde, taie ridichiile in felii subtiri si taie foarte fin arpagicul.
  4. Pentru snitel

    • Prajeste bucatile de snitel pe ambele parti in uleiul de floarea soarelui. 
    • Taie bucatile de snitel in jumatati si rumeneste feliile de briosa in toaster.  
  5. Pentru asezonare

    • Pune peste feliile de briosa salata, snitel si sosul tartar
Home
Produse
Retete
Inspiratie
Menu