Ingrediente
Pentru preparat
-
Piept de pui fara os si piele 1.7 kg
-
Faina 150.0 g
-
Oua 4.0 buc
-
Parmezan ras 80.0 g
-
Ulei pentru prajit 300.0 ml
Mod de preparare
-
Pentru preparat
- Feliaza pieptul de pui si bate usor cu ciocanul de snitele.
- Amesteca ouale cu mixul de condimente grill.
- Amesteca fulgii de cartofi cu parmezanul proaspat ras.
- Amesteca faina cu amidonul de porumb. Incinge uleiul la o temperatura de 180 de grade Celsius.
- Trece feliile de piept de pui prin faina, ou batut si amestecul de fulgi de cartofi. Daca doresti o crusta ferma repeta procesul.
- Prajeste in ulei incins apoi scurge surplusul de grasime pe un prosop de hartie.
- Serveste alaturi de un mix de salata verde si cartofi dulci copti.