Ingrediente
Pentru legume
-
Cartofi noi 450.0 g
-
Morcovi 250.0 g
-
fasole verde 330.0 g
-
mazare 300.0 g
-
Ceapa 150.0 g
-
Unt 75.0 g
-
sare si piper
-
Baby spanac 70.0 g
Pentru snitel
-
ulei de floarea soarelui
Pentru asezonare
-
Frunze de susan salbatic
Mod de preparare
-
Pentru legume
- Spala cartofii si taie-i in parti egale.
- Apoi, blanseaza-i in apa cu sare.
- Curata restul legumelor si blanseaza-le separat in supa de legume pregatita din Knorr Bulion lichid de legume si apa fierbinte.
- Intre timp, cu supa de legume ramasa poti obtine un sos desavarsit adaugand untul topit.
- Asezoneaza legumele cu sosul obtinut, sare si piper.
- La final, adauga frunzele de baby spanac peste legume si amesteca.
-
Pentru snitel
- Prajeste bucatile de snitel pe ambele parti in ulei de floarea soarelui.
- Taie bucatile de snitel.
-
Pentru asezonare
- Aranjeaza in farfurii legumele si bucatile de snitel.
- Adauga pe deasupra frunzele de susan salbatic.