Ingrediente
Pentru coleslaw
-
Varza rosie 250.0 g
-
Varza alba 250.0 g
-
Morcovi 100.0 g
-
Ceapa verde 1.0 n/a
-
Coriandru proaspat 15.0 g
-
Lime 3.0 buc
-
sare si piper
Pentru snitel
-
ulei de floarea soarelului
Pentru cartofii prajiti
-
Cartofi prajiti 15.0 kg
-
fulgi de sare
-
Crenguta rozmarin 2.0 buc
Pentru asezonare
-
Felii de lime
Mod de preparare
-
Pentru coleslaw
- Taie in fasii subitiri varza rosie si varza alba.
- Taie morcovii julienne, ceapa verde rondele si taie marunt coriandrul.
- Amesteca ingredientele cu maioneza vegana.
- Asezoneaza salata cu razatura de coaja de lime, sucul de lime, sare si piper.
-
Pentru snitel
- Prajeste bucatile de snitel pe ambele parti in ulei de floarea soarelui.
- Taie bucatile de snitel in jumatati.
-
Pentru cartofii prajiti
- Prajeste putin crengutele de rozmarin pana au un aspect placut si crocant.
- Aseaza rozmarinul pe un prosop de hartie si lasa-l putin timp sa se scurga, dupa care asezoneaza-l cu fulgi de sare.
- Prajeste cartofii si asezoneaza-i cu rozmarin si fulgi de sare.
-
Pentru asezonare
- Imparte si aseaza bucatile de snitel pe farfurii, alaturi de salata coleslaw.
- Adauga si cateva felii de lime pentru decor.