Ingrediente
Pentru sosul tartar
-
Ceapa esalota 1.0 buc
-
Castravete murat 1.0 buc
-
Capere 10.0 g
-
Chives 10.0 g
-
Oua fierte, tari 2.0 buc
Pentru garnitura
-
Rosii cherry 400.0 g
-
Ceapa verde, taiata rondele 50.0 g
-
Castravete Fabio, taiat felii 100.0 g
-
Cartofi wedges 15.0 kg
-
Unt clarifiat 30.0 g
-
Sare
Pentru snitel
-
ulei de floarea soarelui
Pentru asezonare
-
Salata frunze de laptuca 3.0 buc
-
Salata de porumb 80.0 g
Mod de preparare
-
Pentru sosul tartar
- Taie marunt ceapa esalota, castravetele murat, caperele si frunzele de arpagic.
- Apoi, taie si ouale fierte.
- Combina ingredientele taiate cu maioneza vegana si amesteca-le.
-
Pentru garnitura
- Taie rosiile in jumatati si combina-le cu ceapa verde si castravete.
- Adauga peste legumele taiate, Hellmann's Vinaigrette Citrice.
- Coace cartofii wedges in cuptor si stropeste-i cu unt clarifiat.
- Asezonaeza cu sare, piper negru proaspat macinat.
-
Pentru snitel
- Prajeste snitelul pe ambele parti in ulei de floarea soarelui.
-
Pentru asezonare
- Aseaza pe fiecare farfurie frunzele de salata si pune deasupra salata de rosii.
- Aseaza in fiecare farfurie bucatile de snitel alaturi de cartofii wedges si sosul tartar.
-
Sfatul bucatarului
- Cand pregatiti preparatul pentru delivery, serviti salata si sosul tartar separat.