Somon cu tarhon si sos de unt
Arata-ti pasiunea pentru un gust bun, printr-o combinatie unica de somon cu tarhon si sos de unt, o idee neasteptat de gustoasa pentru clientii tai.

Ingrediente
Somon cu tarhon si sos de unt
−
+
€0.0
Pentru somon
Knorr Primerba Creveti
/g
20.0 g
0%

Hellmann's Sos de Maioneza Real 5 kg
/g
120.0 g
0%

Mustar Dijon
/g
25.0 g
0%
Tarhon
/g
20.0 g
0%
Somon
/kg
1.7 kg
0%
Pentru mazare
Knorr Fond de Peste
/g
15.0 g
0%

Poate contine crustacee si derivate din crustacee
Poate contine telina si derivate din telina
Mazare mangetout
/g
800.0 g
0%
Pentru sos
Unt
/g
60.0 g
0%
Sofran
/g
1.0 g
0%
/
Pentru somon
-
Mustar Dijon 25.0 g
-
Tarhon 20.0 g
-
Somon 1.7 kg
Pentru mazare
-
Mazare mangetout 800.0 g
Pentru sos
-
Unt 60.0 g
-
Sofran 1.0 g
Mod de preparare
-
Pentru somon
- Pregateste un amestec din Hellmann’s Maioneza real, Knorr Primerba Creveti, mustar. Preincalzeste cuptorul la 200°C.
- Portioneaza fileurile de somon, asaza-le pe o tava in care ai pus hartie de copt, pune pe fiecare bucata de peste un strat din amestecul cu tarhon frunze. Coace file-urile in cuptorul preincalzit timp de 6-8 minute.
-
Pentru mazare
- Pregateste supa de peste din Knorr Fond de peste si 500 ml apa fierbinte, adu-o la fierbere si blanseaza mazarea mange tout, scurge si soteaza in unt. Mentine sosul la cald.
-
Pentru sos
- Pregateste sosul de unt si sofran din Knorr Sos Lemon Butter si apa in care am adaugat sofran, fierbe timp de 2 minute, amestecand constant.
- Strecoara sosul si tine la cald.
-
Pentru servire
- Monteaza mazarea mange tout pe farfurie, pune deasupra fileurile de pastrav, sosul de unt si sofranul.
- Orneaza cu piure de pastarnac, obtinut din pastarnac fiert si procesat intr-un piure cremos cu unt.