1. Pentru somon

    • Pregateste un amestec din Hellmann’s Maioneza real, Knorr Primerba Creveti, mustar. Preincalzeste cuptorul la 200°C.
    • Portioneaza fileurile de somon, asaza-le pe o tava in care ai pus hartie de copt, pune pe fiecare bucata de peste un strat din amestecul cu tarhon frunze. Coace file-urile in cuptorul preincalzit timp de 6-8 minute.

  2. Pentru mazare

    • Pregateste supa de peste din Knorr Fond de peste si 500 ml apa fierbinte, adu-o la fierbere si blanseaza mazarea mange tout, scurge si soteaza in unt. Mentine sosul la cald.

  3. Pentru sos

    • Pregateste sosul de unt si sofran din Knorr Sos Lemon Butter si apa in care am adaugat sofran, fierbe timp de 2 minute, amestecand constant.
    • Strecoara sosul si tine la cald.

  4. Pentru servire

    • Monteaza mazarea mange tout pe farfurie, pune deasupra fileurile de pastrav, sosul de unt si sofranul.
    • Orneaza cu piure de pastarnac, obtinut din pastarnac fiert si procesat intr-un piure cremos cu unt.

+