Menu

Ingrediente

+

Pentru somon

Pentru mazare

Pentru sos


Arata-ti pasiunea pentru un gust bun, printr-o combinatie unica de somon cu tarhon si sos de unt, o idee neasteptat de gustoasa pentru clientii tai.

...

Mod de preparare

  1. Pentru somon

    • Pregateste un amestec din Hellmann’s Maioneza real, Knorr Primerba Creveti, mustar. Preincalzeste cuptorul la 200°C.
    • Portioneaza fileurile de somon, asaza-le pe o tava in care ai pus hartie de copt, pune pe fiecare bucata de peste un strat din amestecul cu tarhon frunze. Coace file-urile in cuptorul preincalzit timp de 6-8 minute.
  2. Pentru mazare

    • Pregateste supa de peste din Knorr Fond de peste si 500 ml apa fierbinte, adu-o la fierbere si blanseaza mazarea mange tout, scurge si soteaza in unt. Mentine sosul la cald.
  3. Pentru sos

    • Pregateste sosul de unt si sofran din Knorr Sos Lemon Butter si apa in care am adaugat sofran, fierbe timp de 2 minute, amestecand constant.
    • Strecoara sosul si tine la cald.
  4. Pentru servire

    • Monteaza mazarea mange tout pe farfurie, pune deasupra fileurile de pastrav, sosul de unt si sofranul.
    • Orneaza cu piure de pastarnac, obtinut din pastarnac fiert si procesat intr-un piure cremos cu unt.
Home
Produse
Retete
Inspiratie
Menu