Ingrediente
Pentru orez
-
Knorr Primerba Ceapa Esalota 50.0 g
-
Orez risotto 550.0 g
-
Vin alb 200.0 ml
-
Sparanghel 1.0 kg
-
Grasime vegetala tartinabila 100.0 g
-
Parmezan 220.0 g
Pentru somon
-
Somon 2.0 kg
Mod de preparare
-
Pentru orez
- Adauga intr-o tigaie 50 g Knorr Primerba Ceapa esalota, orez, vin alb si fierbe intreaga compozitie pana la evaporarea alcoolului.
- Amesteca Knorr Fond de peste cu apa fierbinte si adauga treptat jumatate din supa obtinuta peste orez pana ce acesta este fiert aldente.
- Trage in tigaie sparanghelul si adauga-l in risotto, impreuna cu Rama Summer County si parmezan ras. Astfel vei obtine un risotto cremos si gustos.
-
Pentru somon
- Gateste somonul la cuptor cu programul de umiditate sau il poti blansa in restul de supa ramasa de la orez.