+

Sos Bearnaise

Sos Chantilly

Sos Maltaise

  1. Sos Bearnaise

    Se pregateste reductia de tarhon din apa, vin alb si otet, se aduce la fierbere, se adauga ceapa salota taiata marunt, 5 g din frunzele de tarhon taiate marunt, se fierbe pana se reduce lichidul la jumatate si se strecoara.
    Se amesteca sosul olandez incalzit cu reductia de tarhon strecurata, se adauga tarhon si patrunjel toact marunt, se amesteca, se asezoneaza cu sare si piper negru proaspat macinat.Ideal pentru preparate din carne la gratar.
  2. Sos Chantilly

    Se incalzeste sosul olandez, se adauga frisca batuta, sucul de lamaie si mararul tocat marunt si se amesteca pentru omogenizare.
    Ideal pentru peste gatit la abur si / sau sparanghel sote.
  3. Sos Maltaise

    Se incalzeste sosul olandez, se adauga pulpa de portocale rosii, razatura de coaja de portocala, foi de dafinsi suc de portocale. 
    Se amesteca, se aduce la fierbere, se fierbe pana ajunge la consistenta dorita. 
    Se scot frunzele de dafin.Ideal pentru sparanghel sote, peste la gratar.  
Home
Produse
Retete
Inspiratie
Menu