+

Pentru marinare

Pentru sosul Tzatziki din zucchini

  1. Pentru marinare

    • Taie pieptul de pui in cuburi si pune-l intr-o alimentara cu inchidere sau recipient cu capac etans.
    • Amesteca si adauga ingredientele pentru marinat: Knorr Bulion Lichid de Pui, Hellmann’s Vinaigrette citrice, foi de dafin, usturoi tocat marunt, crengute de cimbrisor, oregano uscat, rozmarin, piper negru proaspat macinat si ulei de masline.
    • Amesteca bine si inchide punga.
    • Pune la frigider pentru minim 20 de minute sau lasa timp de 12 ore.

  2. Pentru frigarui

    • Inainte de a aseza bucatile de carne marinata pe frigarui, pune betele de lemn in apa si lasa-le timp de jumatate de ora. Astfel, in timpul frigerii vei evita sa arda lemnul.

  3. Pentru sosul Tzatziki din zucchini

    • Rade dovleceii Zucchini pe marimea mare de la razatoare si adauga-i intr-o sita presarati cu sare. Lasa-i la scurs 15 minute.
    • Taie marunt usturoiul si mararul, combina-le cu Hellmann’s Vinaigrette de citrice si incorporeaza totul in iaurtul grecesc.

  4. Pentru servire

    • Serveste souvlaki de pui cu un amestec de salate de sezon si sos Tzatziki din Zucchini.
    • Optional se serveste cu paine “pita grecesca’ prajit pe gratar si stropit cu ulei de masline.

+