Ingrediente
Pentru sparanghel
-
Oua 10.0 buc
-
Sparanghel 30.0 buc
Pentru untul miso
-
Unt 300.0 g
-
Pesto shiromiso 150.0 g
Pentru servire
-
Creson mov 20.0 g
-
Togarshi (7 condimente japoneze) 5.0 g
-
Fulgi de sare Maldon 5.0 g
Mod de preparare
-
Pentru sparanghel
- Indeparteaza capetele lemnoase / tari de pe sparanghel si apoi taie pe lungime, in jumatate.
- Incalzeste o tigaie pentru gratar. Asezoneaza sparanghelul cu sare si ulei de masline, apoi pune-l pe gratar pe ambele parti pana cand devine moale si maro.
- Intr-un vas mare fierbe apa, adauga un strop de otet si fierbe ouale timp de 3 minute, scurge-le si lasa-le la racit intr-o baie de apa rece.
-
Pentru untul miso
- Foloseste unt la temperatura camerei. Amesteca untul impreuna cu pesto shiromiso.
- Asezoneaza cu piper.
-
Pentru servire
- Imparte sparanghelul pe farfurie.
- Adauga peste legume oul fiert si untul miso.
- Asezoneaza farfuriile cu creson si adauga togarshi si fulgi de sare Maldon.