+

Pentru marinare

Pentru stroganoff

Pentru orezul basmati

  1. Pentru marinare

    • Taie carnea de vita fasii subtiri, asezoneaza cu Knorr Condimente pentru carne de vita si tine la rece timp de 2 ore.
  2. Pentru stroganoff

    • Taie ceapasi usturoiul marunt, taie ciupercile lamele, taiecastravetii murati julienne siscurge-i de lichid.
    • Taie patrunjelul verde marunt.
    • Rumeneste carnea usor in jumatate din cantitatea de ulei de masline cu adaos din jumatate din cantitatea de unt. Scoate si tine la cald.
    • Pregateste supa de vita din 400 ml apa si 15 g Knorr Bulion de vita Gluten Free.
    • Caleste in aceiasi tigaie in care ai rumenit carneaceapa si usturoiul, adauga restul de ulei de masline si unt, apoi ciupercile felii, adauga carnea prajita, supa de vita si fierbe la foc mic timp de 30-35 de minute cu vasul acoperit.
    • Cand carnea este frageda, adauga mustar de Dijon, Rama Cremefine 31%, castravetii murati taiati julienne silasa la fiertpana cand sosul capata consistenta.
    • Asezoneaza cu sare, Knorr Arome Intense Deep Smoke si coniac, si fierbe timp de 5 minute.
  3. Pentru orezul basmati

    • Fierbe orezul basmati in supa de legume pregatita din 1,5 litri apa si Knorr Bulion de legume Gluten Free.
  4. Pentru servire

    • Serveste cu patrunjel verde taiat marunt.