Supa crema de cartofi cu praz si bacon crocant
Simpla și la moda, aceasta supa clasica poate fi ideala pentru un starter grozav sau preparat special. Iata o reteta care te ajuta sa prepari o supa crema de cartofi fina si delicios de bogata pentru clientii tai folosind fulgii de cartofi Knorr.

Ingrediente
Supa crema de cartofi cu praz si bacon crocant
−
+
€0.0
Pentru preparat
Unt
/g
40.0 g
0%
Telina
/g
200.0 g
0%
Morcovi
/g
300.0 g
0%
Praz
/g
100.0 g
0%
Bacon
/g
120.0 g
0%
Knorr Professional Bulion lichid de pui
/g
45.0 g
0%
Ceapa salota
/g
30.0 g
0%
Knorr Condiment Lichid Roast Umami
/g
5.0 g
0%

Knorr Piure de cartofi cu lapte
/g
120.0 g
0%
Apa
/l
2.5 l
0%
Sare
/g
3.0 g
0%
Patrunjel verde frunze
/g
20.0 g
0%
/
Pentru preparat
-
Unt 40.0 g
-
Telina 200.0 g
-
Morcovi 300.0 g
-
Praz 100.0 g
-
Bacon 120.0 g
-
Knorr Professional Bulion lichid de pui 45.0 g
-
Ceapa salota 30.0 g
-
Knorr Piure de cartofi cu lapte 120.0 g
-
Apa 2.5 l
-
Sare 3.0 g
-
Patrunjel verde frunze 20.0 g
Mod de preparare
-
Pentru preparat
- Soteaza 3/4 din prazul taiat fasii, ceapa salota taiata marunt, morcovii si telina taiate cuburi in unt. Adauga Knorr Bulion de pui si apa, apoi fierbe timp de 5 minute.
- Adauga Knorr Piure de cartofi cu lapte si amesteca. Fierbe timp de 3 minute si apoi asezoneaza cu Arome Intense Roast Umami si sare.
- Prajeste in cuptor baconul la o temperatura de 190°C timp de 3-5 minute sau pana devine crispy.
- Blendeaza scurt la viteza turbo, pana se obtine o crema fina si catifelata.
- Serveste fierbinte cu praz taiat fasii si bacon crocant.