+

Pentru supa de cartofi dulci si rosii

Pentru semintele de dovleac

  • Seminte de dovleac 60 g

Pentru painea prajita

  1. Pentru supa de cartofi dulci si rosii

    • Curata ceapa si morcovii, apoi taie ceapa sferturi, iar morcovii felii.
    • Spala, curata si taie pe jumatate cartofii dulci, apoiaseaza pe o tava GN 1/1 tapetata cu hartie de copt, stropete-i cu jumatate din cantitatea de ulei de masline, apoi introdu-i in cuptorul incalzit la 170°C pentru 20-25 de minute, pana se rumenesc usor.
    • Intr-o oala, soteaza ceapa si morcovii, apoi adauga supa de legume pregatita din 2.7 l apa si 50 g Knorr Bulion de legume Gluten Free.
    • Lasa sa fiarba la foc mic timp de 5 minute, adauga cartofii dulci rumeniti la cuptor si continua fierberea timp de 10-12 minute.
    • Adauga rosiile cuburi silasa la fierttimp de 10 minute.
    • Tempereaza supa, apoi blendeaza pana devine o crema fina, adauga Knorr Primerba Curry si Knorr Arome Intense Roast Umami.
    • Asezoneaza cu sare de mare si piper negru proaspat macinat dupa gust.
  2. Pentru semintele de dovleac

    • Intre timp, rumeneste semintele de dovleac in cuptorul incalzit la 200°C timp de 5-6 minute, apoi scoate-le siserveste-le la final in supa crema.
  3. Pentru painea prajita

    • Taie painea ciabatta in felii subtiri si aseaza pe o tava GN 1/1 tapetata cu hartie de copt, pana se rumenesc timp de 5-6 minute in cuptorul preincalzit la o temperatura de 200°C.
    • Scoate feliile de paine ciabatta siunge-le cu Knorr Primerba Pesto rosu.
  4. Pentru servire

    • Taie patrunjelul verde sau coriandru marunt.
    • Serveste supa crema de cartofi dulci si rosii fierbinte, cu seminte de dovleac deasupra, patrunjel sau coriandru tocat marunt si felii de ciabatta aromatizate cu pesto rosu.