Ingrediente
Pentru supa de cartofi dulci si rosii
-
Cartofi dulci 1.0 kg
-
Ceapa 100.0 g
-
Morcovi 150.0 g
-
Ulei de masline 50.0 ml
-
Knorr Bulion de legume 50.0 g
-
Apa 2.7 l
-
Sare de mare
-
Piper
Pentru semintele de dovleac
-
Seminte de dovleac 60.0 g
Pentru painea prajita
-
Ciabatta 250.0 g
-
Legatura de patrunjel 1.0 buc
Mod de preparare
-
Pentru supa de cartofi dulci si rosii
- Curata ceapa si morcovii, apoi taie ceapa sferturi, iar morcovii felii.
- Spala, curata si taie pe jumatate cartofii dulci, apoiaseaza pe o tava GN 1/1 tapetata cu hartie de copt, stropete-i cu jumatate din cantitatea de ulei de masline, apoi introdu-i in cuptorul incalzit la 170°C pentru 20-25 de minute, pana se rumenesc usor.
- Intr-o oala, soteaza ceapa si morcovii, apoi adauga supa de legume pregatita din 2.7 l apa si 50 g Knorr Bulion de legume Gluten Free.
- Lasa sa fiarba la foc mic timp de 5 minute, adauga cartofii dulci rumeniti la cuptor si continua fierberea timp de 10-12 minute.
- Adauga rosiile cuburi silasa la fierttimp de 10 minute.
- Tempereaza supa, apoi blendeaza pana devine o crema fina, adauga Knorr Primerba Curry si Knorr Arome Intense Roast Umami.
- Asezoneaza cu sare de mare si piper negru proaspat macinat dupa gust.
-
Pentru semintele de dovleac
- Intre timp, rumeneste semintele de dovleac in cuptorul incalzit la 200°C timp de 5-6 minute, apoi scoate-le siserveste-le la final in supa crema.
-
Pentru painea prajita
- Taie painea ciabatta in felii subtiri si aseaza pe o tava GN 1/1 tapetata cu hartie de copt, pana se rumenesc timp de 5-6 minute in cuptorul preincalzit la o temperatura de 200°C.
- Scoate feliile de paine ciabatta siunge-le cu Knorr Primerba Pesto rosu.
-
Pentru servire
- Taie patrunjelul verde sau coriandru marunt.
- Serveste supa crema de cartofi dulci si rosii fierbinte, cu seminte de dovleac deasupra, patrunjel sau coriandru tocat marunt si felii de ciabatta aromatizate cu pesto rosu.