Ingrediente
Pentru supa
-
Dovleac 600.0 g
-
Ceapa alba 50.0 g
-
Pasta de ghimbir 6.0 g
-
Ulei de floarea soarelui 20.0 ml
-
Apa 1.0 l
-
Unt de arahide 50.0 g
-
Turmeric 2.0 g
-
Lapte de cocos 100.0 ml
-
Suc de lime 4.0 ml
Pentru garnitura
-
Cartofi 500.0 g
-
fasole verde 250.0 g
-
Germeni de fasole 200.0 g
-
Frunze de lime 3.0 buc
-
Ceapa verde 2.0 buc
Pentru montare
-
Ulei vegetal aromatizat cu chili
-
Microplante
Mod de preparare
-
Pentru supa
- Curatati ceapa si dovleacul si taiati-le in bucati.
- Se incalzeste uleiul si se adauga ceapa, ghimbirul si dovleacul.Adaugati apa si aduceti la fiert.
- Apoi adaugati Knorr Professional Bulion Lichid de Legume, untul de arahide, Knorr Sos de Soia, Knorr Sos Chili si Usturoi, turmeric, laptele de cocos si sucul de lime.
- Se fierbe supa aproximativ 10 minute, iar apoi se blendeaza.
-
Pentru garnitura
- Curatati cartofii, taiati-i cubulete si puneti-i la fiert.
- Curatati fasolea verde, taiati-o in bucati de 2 cm si blansati.
- Se curata mugurii de fasole si se toaca marunt frunzele de lime si ceapa verde (doar frunzele).
-
Pentru montare
- Adaugati garnitura in boluri si deasupra adaugati supa ontinuta.
- Garnisiti supa cu Knorr Sos de Soia, microplante si ulei vegetal aromatizat cu chili.