+

Pentru supa crema de morcovi

  1. Pentru supa crema de morcovi

    • Zarzavaturile se curata, se spala sub jet de apa rece si se taie bucati medii. Ardeiul iute se curata de seminte.
    • Pregatim o supa baza de legume din apa adusa la temperatura de fierbere si Knorr Concentrat de Legume.
    • Ceapa galbena, salote, prazul si usturoiul se calesc la foc mediu in ulei de masline si unt Rama Summer County. Se adauga ardeiul gras, ardei iute, semintele de chimen si coriandru si se mai soteaza putin. Se adauga morcovii si supa de legume.
    • Dupa fierbere, pentru balansarea zaharurilor, se adauga sucul de la o lamaie si se tempereaza putin compozitia.
    • Se paseaza cu un robot de bucatarie supa pana la consistenta de crema fina, adaugand treptat ulei de masline.
    • Se prajesc in putinRama Summer Countymugurii de pin si se amesteca cu coaja rasa de la lamaie si patrunjelul taiat fin.
    • Supa crema se serveste fierbinte cu seminte de pin si crutoane de paine deasupra.
+