Supa crema de morcovi
Cele mai delicioase ingrediente, indiferent de sezon, pot fi transformate usor in supe fierbinti, perfecte pentru a completa meniul tau.

Ingrediente
Supa crema de morcovi
−
+
€0.0
Pentru supa crema de morcovi
Morcovi
/kg
1.8 kg
0%
Ardei iute
/g
20.0 g
0%
Ardei gras rosu
/g
300.0 g
0%
Ceapa
/g
100.0 g
0%
Ceapa salota
/g
100.0 g
0%
Praz
/g
100.0 g
0%
Usturoi
/g
20.0 g
0%
Ghimbir
/g
10.0 g
0%
Lamaie
/g
100.0 g
0%
Seminte de pin
/g
50.0 g
0%
Ulei de masline
/ml
200.0 ml
0%
Patrunjel verde frunze
/g
30.0 g
0%
Chimen
/g
4.0 g
0%
Coriandru
/g
6.0 g
0%
/
Pentru supa crema de morcovi
-
Morcovi 1.8 kg
-
Ardei iute 20.0 g
-
Ardei gras rosu 300.0 g
-
Ceapa 100.0 g
-
Ceapa salota 100.0 g
-
Praz 100.0 g
-
Usturoi 20.0 g
-
Ghimbir 10.0 g
-
Lamaie 100.0 g
-
Seminte de pin 50.0 g
-
Ulei de masline 200.0 ml
-
Patrunjel verde frunze 30.0 g
-
Chimen 4.0 g
-
Coriandru 6.0 g
Mod de preparare
-
Pentru supa crema de morcovi
- Zarzavaturile se curata, se spala sub jet de apa rece si se taie bucati medii. Ardeiul iute se curata de seminte.
- Pregatim o supa baza de legume din apa adusa la temperatura de fierbere si Knorr Concentrat de Legume.
- Ceapa galbena, salote, prazul si usturoiul se calesc la foc mediu in ulei de masline. Se adauga ardeiul gras, ardei iute, semintele de chimen si coriandru si se mai soteaza putin. Se adauga morcovii si supa de legume.
- Dupa fierbere, pentru balansarea zaharurilor, se adauga sucul de la o lamaie si se tempereaza putin compozitia.
- Se paseaza cu un robot de bucatarie supa pana la consistenta de crema fina, adaugand treptat ulei de masline.
- Se prajesc in putin ulei de masline mugurii de pin si se amesteca cu coaja rasa de la lamaie si patrunjelul taiat fin.
- Supa crema se serveste fierbinte cu seminte de pin si crutoane de paine deasupra.