Supa de coasta de porc, usturoi negru si curmale rosii
Supele chinezesti sunt cunoscute pentru proprietatile derivate din plante, iar aceasta supa nu face exceptie, deoarece usturoiul negru, cordyceps, radix si curmalele roșii sunt populare in rândul oaspetilor preocupati de sanatate atat pentru beneficii, cat si pentru valorile lor nutritive.

Ingrediente
Supa de coasta de porc, usturoi negru si curmale rosii
−
+
€0.0
Coastele de porc
Coaste de porc, taiate 2 cm
/kg
1.0 kg
0%
Baza pentru supa
Cordyceps
/g
40.0 g
0%
Usturoi negru
/g
10.0 g
0%
Portocala uscata
/g
30.0 g
0%
Radix
/g
20.0 g
0%
Curmale rosii
/g
10.0 g
0%
Apa
/l
3.0 l
0%
Inainte de servire
Goji, inmuiate si scurse
/g
5.0 g
0%
/
Coastele de porc
-
Coaste de porc, taiate 2 cm 1.0 kg
Baza pentru supa
-
Cordyceps 40.0 g
-
Usturoi negru 10.0 g
-
Portocala uscata 30.0 g
-
Radix 20.0 g
-
Curmale rosii 10.0 g
-
Apa 3.0 l
Inainte de servire
-
Goji, inmuiate si scurse 5.0 g
Mod de preparare
-
Coastele de porc
- Incalziti apa intr-o oala, blansati coastele de porc si inmuiati-le in apa rece.
- Puneti deoparte pentru utilizarea lor ulterioara.
-
Baza pentru supa
- Preincalziti steamer-ul si adaugati toate ingredientele in oala cu supa.
- Gatiti la abur 1 ora 30 de minute.
- Adaugati Knorr bulion (vita si pui) si gatiti la abur inca 30 de minute.
-
Inainte de servire
- Transferati in bolul pentru supa, garnisiti cu fructe de goji.
- Gata de servire.