Supa de cocos negru este recunoscuta pe scara larga ca regina tuturor supelor chinezesti. Bucurati-va de acest bol delicios si hranitor, care imbina aroma delicata a puiului negru cu textura crocanta a perelor chinezesti si a migdalelor, toate cufundate intr-un bulion superior.

Ingrediente
Ingredientele supei
-
Coaja de portocala 5.0 g
-
Ghimbir (radacina), feliat 30.0 g
-
Migdale amare 50.0 g
-
Migdale dulci 50.0 g
-
Pere galbene (chinezesti), fara coaja, fara samburi, taiate in bucati mari 450.0 g
-
Pui negru, taiat in bucati mari 1.0 kg
Baza pentru supa
-
Apa 3.0 l
-
Sare 5.0 g
Inainte de servire
-
Goji, inmuiate in apa fierbinte 10.0 g
-
Vin chinezesc Hua Tiao 20.0 ml
Mod de preparare
-
Ingredientele supei
- Curatati puiul negru, taiati-l in bucati mari, blansati-l in apa fierbinte timp de 5 minute.
- Clatiti bine, apoi lasati puiul deoparte.
- Decojiti perele, indepartati samburii si taiati-le in bucati mari. Puneti deoparte.
- Inmuiati migdalele dulci si amare in apa.
- Feliati ghimbirul si taiati cojile de portocale in bucati mai mici.
-
Baza pentru supa
- Incalziti 3 litri de apa in wok, se asezoneaza cu Knorr Bulion lichid de pui si sare.
- Aduceti la fierbere.
- Adaugați toate ingredientele pentru supa.
- Fierbeti supa timp de o ora la foc mic.
-
Inainte de servire
- Adaugati vin chinezesc hua tiao in supa.
- Decorati cu goji.
- Gata de servire.