Menu

Ingrediente

+

Ingredientele supei

  • Coaja de portocala 5.0 g
  • Ghimbir (radacina), feliat 30.0 g
  • Migdale amare 50.0 g
  • Migdale dulci 50.0 g
  • Pere galbene (chinezesti), fara coaja, fara samburi, taiate in bucati mari 450.0 g
  • Pui negru, taiat in bucati mari 1.0 kg

Baza pentru supa

Inainte de servire

  • Goji, inmuiate in apa fierbinte 10.0 g
  • Vin chinezesc Hua Tiao 20.0 ml

Supa de cocos negru este recunoscuta pe scara larga ca regina tuturor supelor chinezesti. Bucurati-va de acest bol delicios si hranitor, care imbina aroma delicata a puiului negru cu textura crocanta a perelor chinezesti si a migdalelor, toate cufundate intr-un bulion superior.

...

Mod de preparare

  1. Ingredientele supei

    • Curatati puiul negru, taiati-l in bucati mari, blansati-l in apa fierbinte timp de 5 minute.
    • Clatiti bine, apoi lasati puiul deoparte.
    • Decojiti perele, indepartati samburii si taiati-le in bucati mari. Puneti deoparte.
    • Inmuiati migdalele dulci si amare in apa.
    • Feliati ghimbirul si taiati cojile de portocale in bucati mai mici.
  2. Baza pentru supa

    • Incalziti 3 litri de apa in wok, se asezoneaza cu Knorr Bulion lichid de pui si sare.
    • Aduceti la fierbere.
    • Adaugați toate ingredientele pentru supa.
    • Fierbeti supa timp de o ora la foc mic.
  3. Inainte de servire

    • Adaugati vin chinezesc hua tiao in supa.
    • Decorati cu goji.
    • Gata de servire.
Home
Produse
Retete
Inspiratie
Menu